Mergi direct la conținut »
Prințul Harry o apără pe Camilla Parker: Nu este o mamă vitregă rea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Harry o apără pe Camilla Parker: Nu este o mamă vitregă rea

Prințul Harry o apără pe Camilla Parker: Nu este o mamă vitregă rea

Ducele de Sussex a apărat-o pe soția tatălui său, Camilla Parker Bowles, spunând într-o nouă biografie că el a fost "mereu foarte apropiat de ea".

Prințul Harry pune astfel capăt zvonurilor că relația lui cu soția Prințului Charles ar fi una cu probleme, insistând că ea „nu este o mamă vitregă rea” în noua lui biografie „Harry: Conversații cu un Prinț”.

Ducele de Sussex a spus că iubește relația pe care o are cu mama lui vitregă și a îndemnat publicul să nu-i pară rău pentru el și William, ci pentru ea, potrivit mirror.co.uk.

„Să fiu sincer, ea a fost mereu foarte apropiată de mine și William. Nu este o mamă vitregă rea. Uită-te în ce s-a băgat. Să nu-ți pară rău pentru mine și William, să-și pară rău pentru ea”, scrie Prințul Harry.

Camilla Parker a fost anunțată public ca mamă vitregă a prinților Harry și William în anul 2004, fapt ce i-a adus un val mare de critici din partea oamenilor care nu au uitat nicio clipă contextul în care ea ajuns la Palatul Buckingham.

„Ea este o femeie minunat și l-a făcut pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, lucru care este cel mai important. Eu și William o iubim nespus”, a mai scris în biografie.

Prințul Charles și Camilla Parker s-au cunoscut la o petrecere în anul 1971, dar Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana. La câțiva ani după moartea Prințesei Diana, în 2005, moștenitorul tronului Britanic s-a căsătorit cu femeia cu care a înșelat-o pe mama celor doi fii ai lui.


O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Solistul a chemat-o pe scenă, motocicliștii au aplaudat-o


 

Close
Închide
  Close