De Ana Hațeg,

Luni, una din fabricile Fiat din China a-nceput conversia liniei de producție. În scurt timp, va începe să producă măști – cam un milion pe lună.

În weekend, miliardarul Elon Musk s-a oferit să facă ventilatoare în fabricile Tesla, iar guvernul american i-a dat OK-ul.

Ventilatoarele sunt vitale pentru bolnavii de coronavirus, a căror funcție respiratorie e afectată în formele severe ale bolii.

Acum, i se alătură lui Musk, în fabricarea de ventilatoare, alți doi mai producători de mașini americani, General Motors și Ford.

Ford, General Motors și Tesla au primit OK-ul să facă ventilatoare și alte aparate medicale necesare, REPEDE! Dați-i bice, hai să vedem cât de buni sunteți!

Președintele american Donald Trump, pe Twitter:

Tot ventilatoare vor produce în fabricile lor japonezii de la Nissan și constructorii de mașini de Formula 1 din Marea Britanie.

Până să transforme linia de producție pentru a face ventilatoare, fondatorul Tesla va dona spitalelor americane 1.255 de ventilatoare cumpărate din China. Acestea ar urma să ajungă în Los Angeles în scurt timp.

Și miliardarul indian Anand Mahindra, fondatorul Mahindra Group, a anunțat că încearcă să-și convertească fabricile de tractoare și de mașini electrice în fabrici de ventilatoare.

Foto: EPA

Citeşte şi:

În timp ce medicii de la Spitalul Județean Suceava se luptau cu COVID-19 și cereau echipamente, primăria cumpăra lumini de Paști

EXCLUSIV. Mama cu COVID-19 internată 9 zile la Medlife: ”Aveam pneumonie, febră. Nu înțeleg de ce m-au testat atât de târziu!”

Armata intervine pentru aplicarea restricţiilor de circulație. Persoanele în carantină și izolare vor fi monitorizate electronic

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate