De Bobi Neacșu,

UPDATE | Analizele arată că femeia nu are covonavirus. Profesoara de 32 de ani a fost transferată vineri de la Suceava la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde a fost izolată. Transferul ei a fost marcat de un incident: a fost scăpată cu targa, după ce unul dintre brancardieri s-a împiedicat.

Profesoara de engleza revenită recent din China s-a prezentat în această dimineaţă la spitalul de boli infecţioase din Suceava cu simptome de gripă. Medicii au constatat, după investigaţii, că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus.

Pacienta a fost izolată de urgenţă în secţia de Boli Infecţioase a spitalului. Profesoara urmează să fie transferată la Iaşi cât mai curând posibil pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului.

Un alt român s-a autoizolat, după o excursie în Asia. Un turist român s-a băgat singur în carantină, după o excursie la Hong Kong, unde erau anunţate trei cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Citeşte şi:

Prietenia, în cele mai frumoase fotografii. Momente și gesturi înduioșătoare surprinse în toată lumea

Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță (PSD), a dat 30.000 de euro, bani publici, pentru a se promova pe site-uri anti-PSD!

Am fost la Mogoșești, localitatea unde primarul a plătit ca să facă sex cu minore, chiar în sediul primăriei. Sătenii îl apără: „El e Trump al nostru!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres