Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo de luni, 22 iulie. Vremea va fi caniculară în sud, dar sunt anunțate furtuni după-amiază și la noapte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo de luni, 22 iulie. Vremea va fi caniculară în sud, dar sunt anunțate furtuni după-amiază și la noapte

Prognoza meteo de luni, 22 iulie. Vremea va fi caniculară în sud, dar sunt anunțate furtuni după-amiază și la noapte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță pentru astăzi o vreme foarte caldă, chiar caniculară în Câmpia Română şi Dobrogea, unde şi disconfortul termic va fi accentuat.

De Dragoș Tănase,

Se vor înregistra furtuni puternice, în a doua parte a zilei, la început în nord, centru şi la munte, apoi și în sudul țării.

Prognoza meteo în țară, pe 22 iulie

Potrivit meteorologilor, vremea se menţine foarte caldă și astăzi, caniculară în Câmpia Română şi Dobrogea, unde şi disconfortul termic va fi accentuat.

În a doua parte a zilei, mai întâi în nord , centru şi la munte se vor înregistra furtuni puternice. Va cădea şi grindină, iar cantităţile de apă vor fi însemnate. Maximele se vor încadra între 28 şi 35 de grade Celsius.

La noapte, ploile vor cuprinde partea de sud-est a ţării. Acestea vor fi însoţite de tunete şi fulgere, iar vântul va sufla cu putere.

În restul ţării, cerul va fi variabil, mai mult noros, şi sunt posibile ploi izolate. Minimele termice se vor încadra între 12 şi 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo în București, pe 22 iulie

În Capitală se va păstra vremea călduroasă, devenind caniculară, dar după- amiaza şi la noapte se vor înregistra averse torenţiale, descărcări electrice şi vânt cu intensificări.

Maxima zilei va fi de 35 de grade Celsius, iar minima de 19 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile scad până la 30 de grade Celsius, dar apar şi aversele torenţiale mai ales după-amiaza şi seara.

Prognoza meteo la mare, pe 22 iulie

Pe litoral, temperaturile se menţin ridicate şi azi, cu maxime de până la 32 de grade Celsius.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte cerul devine noros şi sunt posibil ploi în averse. Minima va fi de 20 de grade Celsius, informează Mediafax.

Close
Închide
  Close