De Andreea Radu,

Prognoza meteo pentru sâmbătă 

Astăzi meteorologii anunţă vreme răcoroasă în toată ţara. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în estul, sud-est ţării şi pe crestele montane. Maximele zilei se vor încadra între 14 şi 24 de grade.

La noapte vremea va fi rece, cu temperaturi minime cuprinse între 2 şi 12 grade. Cele mai scăzute valori vor fi în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vom avea -4 grade. Izolat în depresiuni şi se va produce brumă şi ceaţă.

Prognoza meteo pentru duminică 

Vremea se va încălzi ușor în toate regiunile, iar cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab în majoritatea zonelor țării, cel mult slab până la moderat în Bărăgan și în Dobrogea.

Maximele zilei se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar temperaturile minime se vor încadra între 0 şi 14 grade.

Vremea în Capitală

În București cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la modertat. Duminică vremea se încălzeşte uşor şi vom avea maxime de 25 de grade. În prima zi a săptămânii viitoare temperaturile continuă sa crească până la 27 de grade.

Vremea pe litoral

La mare, meteorologii anunţă vreme răcoroasă, cu cer variabil şi vânt moderat. Temperaturile maxime vor fi de 19 grade, iar cele  minime de 10 grade.

Vremea în ziua de luni

Temperaturile continuă să crească şi vom avea maxime de 27 de grade. Cerul va fi variabil, noros la munte şi în regiunile intracarpatice, unde vor fi averse. Minimele zilei se vor încadra între 3 şi 17 grade cu cele mai mici valori în depresiuni.

Citeşte şi:

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Socialiști și populiști, apropiați de PSD

„Am încuiat de două ori, am băgat preșul sub ușă să nu mai văd lumină pe holul ăla!”. Confesiunea unui elev din Huși abuzat de preot

Riscul unui război nuclear între SUA și Rusia a crescut îngrijorător. 34 de milioane de oameni ar muri în primele ore

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă