De Răzvan Mihalașcu,

Joi, cerul va fi variabil, fiind anunțate înnorări temporare în special în nord, în centru şi în nord-est. Ninsorile își vor face apariția cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei, acolo unde se așteptate și depuneri de polei, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, citată de Impact.

Potrivit meteorologilor, vântul va sufla slab și moderat și va avea intensificări pe crestele montane. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață care va persista în special dimineața și noaptea.

Temperaturile maxime maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade Celsius, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă şi uşor mai ridicate în dealurile din Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime se vor situa între -12 și -2 grade Celsius.

Vremea se încălzește ușor începând de vineri

Meteorologii spun că începând de vineri vom avea parte de o creștere ușoară a temperaturilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în special, în regiunile nordice, unde izolat vor apărea precipitații slabe.

Vântul își va face simțită prezența, mai ales pe crestele montane acolo unde va sufla cu putere spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius, mai ridicate în zona subcarpatică a Olteniei şi Munteniei. Temperaturile minime se vor situa între -6 și -2 grade Celsius. Ceața se va instala dimineața și noaptea.

Sâmbătă, 11 ianuarie, temperaturile se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil în mare parte a țării, cu excepția jumătății de est, acolo unde va ploua slab.

La munte va ninge, iar vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade Celsius, iar cele minime, în general, între -7 şi 3 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

Citeşte şi:

Documentele MAE român arată că Meleșcanu a mințit și în 1989, și acum. În fața diplomaților străini, el numea crimele de la Timișoara ”zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”

Georgică Severin, șeful Radioului public, își caută bufetier personal! Care este fișa postului

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor