Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018. Cum va fi vremea în țară
Ştiri Libertatea > Ştiri > Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018. Cum va fi vremea în țară

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018. Cum va fi vremea în țară

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018, emisă de ANM. În Transilvania, vremea se răceşte în următoarea săptămână, apoi se încălzeşte iar. Până în 6 septembrie, sunt aşteptate ploi.

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018 în Banat

În Banat, vremea va fi calda în prima zi, cu temperaturi maxime, în medie, de 28 – 29 de grade Celsius, dar în zilele de 4 şi 5 septembrie se va răcori, astfel că maximele medii se vor situa în jurul a 24 de grade. Apoi valorile termice diurne vor creşte din nou, iar în intervalul 7-9 septembrie se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25 – 26 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 13 şi 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, local însemnate cantitativ în 3 şi 4 septembrie, dar ploi trecătoare, slabe, vor fi posibile şi în perioada 8 – 12 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018 în Crișana

În Crişana, în prima zi a intervalului va debuta cu vreme calda şi temperaturi maxime, în medie, în jurul a 29 de grade, apoi valorile termice diurne vor fi în scădere spre medii de 24 de grade. Din 6 septembrie vremea se va încălzi treptat, astfel ca în intervalul 7-9 septembrie vor fi maxime, în medie, de 27 – 28 de grade, valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămâna regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25 – 26 de grade. Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 12 şi 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, local însemnate cantitativ în 3 şi 4 septembrie, dar ploi slabe, trecătoare vor fi posibile şi în perioada 9-11 septembrie, potrivit meteoromania.ro.

În Transilvania, vremea va fi calda în prima zi, cu temperaturi maxime, în medie, de 30 de grade, dar în perioada 4-6 septembrie maximele vor fi în scădere spre o medie de 24 – 25 de grade. Apoi valorile termice diurne vor creşte uşor, astfel ca în intervalul 7-9 septembrie se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămâna regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25 – 26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 10 şi 14 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În perioada 3-6 septembrie, temporar vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului doar trecător vor fi posibile ploi slabe.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

În Maramureş, prima zi a intervalului va debuta cu vreme deosebit de caldă şi temperaturi maxime, în medie, în jurul a 31 de grade, apoi valorile termice diurne vor fi în scădere spre medii de 25 – 26 de grade. În intervalul 7-9 septembrie vremea se va încălzi treptat, astfel maximele vor ajunge la o medie de 27 – 28 de grade, valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 24 – 25 de grade. Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 11 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului doar trecător vor fi posibile ploi slabe.

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!
Recomandări

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

În Moldova, vremea va fi local călduroasă în primele două zile, când se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, de 30 – 31 de grade, apoi acestea vor scădea, până la medii de 26 – 27 de grade în intervalul 6-12 septembrie, valori în continuare mai ridicate decât cele specifice perioadei. Începând cu 13 septembrie valorile termice diurne vor scădea uşor spre o medie de 24 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendinţă de scădere uşoară şi treptată de-a lungul celor doua săptămâni, de la o medie de 16 grade, până la 12 grade în ultimele nopţi. Ploi slabe, trecătoare, vor fi în zilele de 5 şi 6 septembrie, dar posibil şi în perioada 11- 14 septembrie. În Dobrogea, în primele doua zile vremea va fi local călduroasă, cu maxime, în medie, de 29 – 30 de grade, apoi acestea vor scădea uşor şi se vor situa în perioada 5-9 septembrie la o medie de 26 – 27 de grade. În restul intervalului regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge o medie în jurul a 25 de grade.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018 în Muntenia

În Muntenia, vremea va fi călduroasă în prima zi, când se vor înregistra temperaturi maxime, în medie, de 32 de grade, apoi acestea vor scădea, până la medii de 28 – 29 de grade în intervalul 4-11 septembrie, valori în continuare mai ridicate decât cele specifice perioadei. Începând cu 12 septembrie valorile termice diurne vor scădea uşor spre o medie de 26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendinţa de scădere uşoară şi treptată de-a lungul celor două săptămâni, în medie, de la 17 până la 13 grade, în ultimele nopţi. Ploi slabe, trecătoare, vor fi în perioada 4-6 septembrie, dar posibil şi în perioada 12-14 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018 în Oltenia

În Oltenia, vremea va fi călduroasă în prima zi, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 30 de grade, dar în ziua 4 septembrie se va răcori, astfel ca maximele se vor situa, în medie, în jurul a 24 de grade. Apoi valorile termice diurne vor creşte din nou spre o medie de 28 de grade, în intervalul 6-9 septembrie, când se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămâna regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea o tendinţa de scădere uşoară şi treptată de-a lungul celor două săptămâni, în medie, de la 17 până la 13 grade, în ultimele nopţi. În primele doua zile ale intervalului vor fi averse, pe arii restrânse însemnate cantitativ în 3 şi 4 septembrie, dar ploi trecătoare, slabe, vor fi posibile şi în perioada 8-14 septembrie.

Prognoza meteo pentru perioada 3-16 septembrie 2018 la munte

La munte, temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative de-a lungul celor două săptămâni, astfel ca, în medie, maximele vor fi cuprinse între 14 şi 17 grade, iar minimele între 7 şi 11 grade. În perioada 4-6 septembrie vor fi averse care pe arii restrânse vor fi însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, local şi temporar, vor apărea ploi în general slabe.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche


Citește și:

Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța: „Nu am fost niciodată atât de emoționată ca atunci când am auzit imnul României la Olimpiadă”

 

Close
Închide
  Close