Mergi direct la conținut »
Protest al copiilor în Sibiu. Jandarmii le-au oferit dulciuri celor mici Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Protest al copiilor în Sibiu. Jandarmii le-au oferit dulciuri celor mici

Protest al copiilor în Sibiu. Jandarmii le-au oferit dulciuri celor mici

Protest al copiilor în Sibiu. Peste 200 de părinți s-au adunat, duminică, în Piața Mare din Sibiu pentru a manifesta, în semn de solidaritate față de sute de mii de oameni care au ieșit în stradă în ultimele cinci zile.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook, iar părinți și copii deopotrivă s-au adunat în Piața Mare din Sibiu pentru a-și arăta nemulțumirea față de hotărârea Guvernului de a modifica prin ordonanță de urgență Codul Penal și Codul de Procedură Penală, scrie Turnul Sfatului.

„Viitorul este al copiilor noștri, iar ei își doresc unul în care visele lor se pot împlini, în care există șanse egale pentru fiecare. O educație completă este cea în care le dam ocazia să facă un pas în fața pentru o țară mai curată, pentru #RomaniaCopiilor!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Jandarmii le-au făcut o supriză copiilor care au ieșit în stradă la protest. Le-au oferit dulciuri micilor protestatari. În schimb, sibienii le-au oferit flori jandarmilor și polițiștilor care au fost mobilizați să-i supravegheze pe protestatari.

„Jandarmeria, jos palaria. Jandarmeria Sibiu susține viitorul României! Respect! Și la mai multe bomboane”, a scris sibianul Alexandru Koșman pe Facebook.

sursă foto: Turnul Sfatului/ Alexandru Koșman, Apostol Doru și Ovidiu Matiu

Close
Închide
  Close