Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO&VIDEO/ Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

FOTO&VIDEO/ Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă. Un grup de protestatari a apărut, miercuri, pe holul Parlamentului, în timpul discursului premierului. Tinerii au strigat: "Cuib de hoţi şi mafioţi!'; "DNA să vină să vă ia!'; '"Ruşine să vă fie!"; "Viorica, fă ceva, Dragnea, dă-ţi demisia!" şi au purtat afişe cu mesaje: "Democraţia moare, România trezeşte-te!"; "Codul penal sau codul penalului?". Pentru că s-a încercat scoaterea lor în Parlament, aceștia s-au așezat pe jos, pe holul Camerei Deputaților și și-au continuat protestul.

FOTO: Adi Manloache

Protestatarii strigă „Hoților”, „Infractorilor”, „Cuib de hoți și de mafioți”.

Persoanele care au protestat pe holul Camerei Deputaţilor au intrat, miercuri, în Parlament după ce au făcut o solicitare la grupul parlamentar al USR, a afirmat Mihai Poliţeanu, unul dintre protestatari.

„Suntem în asentimentul zecilor de grupuri civice din Bucureşti şi din ţară. Nu ne-a adus cineva, am cerut noi să venim aici. Am mai spus: oameni de la grupul USR ne-au făcut intrarea. Nu este un secret. Am făcut o cerere către grupul USR să fim primiţi astăzi în Parlamentul României, au fost drăguţi şi ne-au primit”, a spus Mihai Poliţeanu, reprezentantul Iniţiativa România.

Poliţeanu a menţionat că sunt zeci de organizaţii care susţin acest demers, menţionând, printre altele, Iniţiativa România, Rezistenţa, Corupţia ucide, Iniţiativa Timişoara, Oradea civică, Inţiativa Craiova.

El a spus că la acţiunea în Parlament au fost reprezentanţi din trei grupuri: Iniţiativa România, Corupţia ucide, Rezistenţa.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

 

Miercuri, Viorica Dăncilă prezintă în plenul celor două Camere ale Parlamentului stadiul procesului de pregătire pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019. Solicitarea a fost făcută de Opoziție.

Premierul Viorica Dăncilă a venit, la începutul lunii aprilie, în fața Parlamentului, la “Ora prim-ministrului”, pentru a prezenta situația bugetară a țării dar și cum ”se cheltuiesc banii românilor” din creșterea economică. Dăncilă a venit însoțită de șeful Camerei Deputaților Liviu Dragnea, lider al PSD, și vicepremierul Paul Stănescu.

Premierul a transmis, recent, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere, în care îşi exprimă disponiblitatea de a prezenta Parlamentului, în perioada imediat următoare, stadiul procesului de pregătire.

 
 
Close
Închide
  Close