Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO&VIDEO/ Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

FOTO&VIDEO/ Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

Protest la Parlament în timpul discursului Vioricăi Dăncilă. Un grup de protestatari a apărut, miercuri, pe holul Parlamentului, în timpul discursului premierului. Tinerii au strigat: "Cuib de hoţi şi mafioţi!'; "DNA să vină să vă ia!'; '"Ruşine să vă fie!"; "Viorica, fă ceva, Dragnea, dă-ţi demisia!" şi au purtat afişe cu mesaje: "Democraţia moare, România trezeşte-te!"; "Codul penal sau codul penalului?". Pentru că s-a încercat scoaterea lor în Parlament, aceștia s-au așezat pe jos, pe holul Camerei Deputaților și și-au continuat protestul.

FOTO: Adi Manloache

Protestatarii strigă „Hoților”, „Infractorilor”, „Cuib de hoți și de mafioți”.

Persoanele care au protestat pe holul Camerei Deputaţilor au intrat, miercuri, în Parlament după ce au făcut o solicitare la grupul parlamentar al USR, a afirmat Mihai Poliţeanu, unul dintre protestatari.

„Suntem în asentimentul zecilor de grupuri civice din Bucureşti şi din ţară. Nu ne-a adus cineva, am cerut noi să venim aici. Am mai spus: oameni de la grupul USR ne-au făcut intrarea. Nu este un secret. Am făcut o cerere către grupul USR să fim primiţi astăzi în Parlamentul României, au fost drăguţi şi ne-au primit”, a spus Mihai Poliţeanu, reprezentantul Iniţiativa România.

Poliţeanu a menţionat că sunt zeci de organizaţii care susţin acest demers, menţionând, printre altele, Iniţiativa România, Rezistenţa, Corupţia ucide, Iniţiativa Timişoara, Oradea civică, Inţiativa Craiova.

El a spus că la acţiunea în Parlament au fost reprezentanţi din trei grupuri: Iniţiativa România, Corupţia ucide, Rezistenţa.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 
 

Miercuri, Viorica Dăncilă prezintă în plenul celor două Camere ale Parlamentului stadiul procesului de pregătire pentru preluarea de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene în ianuarie 2019. Solicitarea a fost făcută de Opoziție.

Premierul Viorica Dăncilă a venit, la începutul lunii aprilie, în fața Parlamentului, la “Ora prim-ministrului”, pentru a prezenta situația bugetară a țării dar și cum ”se cheltuiesc banii românilor” din creșterea economică. Dăncilă a venit însoțită de șeful Camerei Deputaților Liviu Dragnea, lider al PSD, și vicepremierul Paul Stănescu.

Premierul a transmis, recent, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere, în care îşi exprimă disponiblitatea de a prezenta Parlamentului, în perioada imediat următoare, stadiul procesului de pregătire.

Close
Închide
  Close