MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2018 07:37 , de Valentina Postelnicu

UPDATE/ Viorica Dăncilă a venit în Parlament alături de Dragnea și Paul Stănescu, la ”Ora Prim-ministrului”; Va spune cum se cheltuiesc banii românilor

Distribuie

Premierul Viorica Dăncilă a venit, marți, în fața Parlamentului, la "Ora prim-ministrului". Șefa Executivului a fost invitată de Opoziție, în urmă cu două săptămâni, să prezinte situația bugetară a țării dar și cum ”se cheltuiesc banii românilor” din creșterea economică. Dăncilă a venit însoțită de șeful Camerei Deputaților Liviu Dragnea, lider al PSD, și vicepremierul Paul Stănescu.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis săptămâna trecută să o cheme marţi pe Viorica Dăncilă la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar PNL.

Propunerea ca premierul să vină în plenul Camerei Deputaţilor a fost făcută de grupul parlamentar al PNL, care a prezentat și tema dezbaterii. „Premierul României, Viorica Dăncilă, trebuie să le explice românilor unde sunt banii din creşterea economică”, au anunțat liberalii.

Dezbaterea politică „Ora prim-ministrului” va avea loc, în plenul Camerei Deputaților, între orele 16,00 – 17,00, iar de la ora 17,00 este programată dezbaterea moţiunii simple privind domeniul Culturii, unde Opoziția cere demiterea ministrului George Ivașcu.

Tot marți, dar la prânz, Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu au fost chemate la Cotroceni. Premierul și ministrul Muncii se întâlnesc marți cu președintele Klaus Iohannis, pentru a vorbi despre efectele Legii salarizării.

Potrivit unor surse oficiale, discutiile presedintelui cu premierul ar viza probleme bugetare, mai precis, efectele Legii salarizării dar și problemele cu Pilonul II de pensii.

Citește și: EXCLUSIV/Pavel Filip, premierul Republicii Moldova: „România a fost singura care ne-a întins o mână de ajutor când am fost în criză” – VIDEO

Citește mai multe despre camera deputatilor și premierul romaniei pe Libertatea.

Comentarii