MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2018 20:30 , de Adi Manolache (FOTO)

GALERIE FOTO/ Protest #Rezist, la o zi după mitingul PSD. Circa 1.000 de persoane sunt în Piața Victoriei

Distribuie

​​Mai multe organizații civice au anunțat, duminică, pe Facebook, un protest #Rezist în Piața Victoriei, pe 10 iunie, de la ora 18. Protestul, intitulat ”Țara arde! România nu e de vânzare”, este organizat de Rezistenta, Corupția ucide, Inițiativa România, Declic, Uniți Salvăm și Insistăm.

Circa 1.000 de persoane, de toate vârstele, inclusiv copii, au ieșit în stradă, duminică seară, la o zi după mitingul PSD din Piața Victoriei.

Roșia Montana, politizarea CCR, pilonul II de pensii și modificarea codurilor penale sunt printre motivele invocate pentru a ieși în Piața Victoriei, la doar o zi după ce PSD și-a adunat simpatizanții în fața guvernului în ceea ce s-a dorit a fi o demonstrație împotriva 'abuzurilor'.

Ieri, au fost Incidente cu protestatarii #Rezist, înainte de mitingul PSD. Jandarmii i-au evacuat din Piața Victoriei.

Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei, sâmbătă, 9 iunie, la mitingul PSD. Piața Victoriei a rămas plină de gunoaie, dupa mitingul PSD (FOTO&VIDEO)

Motivele protestului #Rezist de astăzi:

  • Pentru că Roșia Montană NU este de vânzare! (Guvernul a oprit includerea Roșia Montană în patrimoniul UNESCO – n.r.)
  • Pentru că CCR, cel mai important forum, a ajuns să fie subordonat politic, să răspundă la ordine politice. Iar CCR-ul, garantul constituției, a ajuns să încalce constituția
  • Pentru că vor să nationalizeze și să fure Pilonul ÎI de pensii
  • Pentru că 9 miliarde de lei o să fie furate. Fondul este practic o conductă de bani prin care PSD ar putea șifona niște miliarde bune. Nu există control asupra gestionării banilor, în afară de cel de la Partid. Nu există o analiză făcută de Eurostat pe impactul bugetar. Practic este sacul cu bani al tării
  • Pentru că atunci când un partid politic organizează un miting cu Japca, unde obligă lumea să participe la evenimentul lor, următorul pas este dictatura!
  • Pentru că atunci când ești condamnat, trebuie să stai în pușcarie, nu să faci pușcarie de acasă, din vila ta, în timp ce înoți în piscină cumpărată din fonduri publice
  • Pentru că unicul lor interes este să își voteze pensii speciale, nu bunăstarea cetățenilor. Pensiile speciale trebuie desființate!

Citește și: Presa internațională despre mitingul PSD. AFP: 'O demonstrație de forță, într-un moment în care mai mulți lideri sunt vizați de dosare de corupție'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii