Mergi direct la conținut »
Protest „România vrea autostrăzi” în centrul Sibiului. Au ajuns acolo și piteștenii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Protest „România vrea autostrăzi” în centrul Sibiului. Au ajuns acolo și piteștenii

Protest „România vrea autostrăzi” în centrul Sibiului. Au ajuns acolo și piteștenii

Oameni din Sibiu și Pitești au protestat în centrul Sibiului, cerând construcția unei autostrăzi între cele două orașe. Protestatarii au adus pancarte pe care scria că parcurg cei 162 de kilometri între Pitești și Sibiu în 3 ore. „România vrea autostrăzi” a fost mesajul principal al locuitorilor celor două orașe.

De Mihai Niculescu,

Cele 50 de persoane au venit, duminică, în Piaţa Unirii din Sibiu pentru a susţine construirea Autostrăzii Sibiu – Piteşti, arată Mediafax.

Oamenii au venit cu pancarte pe care au scris „Piteşti – Sibiu 162 km – 3 ore; Bruxelles – Rotterdam 152 km – 1,5 ore” sau „România vrea autostrăzi”. De asemenea, protestatarii au adus cu ei chiar şi o bornă kilometrică pe care au scris „1 metru de autostradă”.

Varianta prin care se ajunge de la Sibiu la Piteşti este, în prezent, DN 7 – Valea Oltului, un drum pe care au loc des accidente rutiere.


Citește și: „România europeană, în fața asaltului populist-naționalist”. Claudiu Sfătoiu, fost șef al SIE, despre mesajele electorale ale candidaților la europarlamentare din statele membre


 

Close
Închide
  Close