MENIU CAUTĂ

Liviu Dragnea ia în calcul un protest împotriva lui Klaus Iohannis: “Există o fierbere foarte mare în partid“

Distribuie

Liviu Dragnea ia în calcul un protest împotriva lui Klaus Iohannis. Liderul PSD spune că există "o fierbere în partid" și că mai mulți colegi ai săi cer organizarea unui protest împotriva președintelui. 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, anunţă că există în partid un curent de opinie privind organizarea de proteste la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

„Dacă ar fi fost aceste proteste împotriva lui Iohannis… că s-ar putea să fie. Vă spun că există o fierbere foarte mare în partid, aceasta e fierberea, nu scrisorile unor colegi ori colege, că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis. Şi e foarte posibil să începem şi noi lucrul acesta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi. Proteste cum am mai făcut”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a avut marți seara, prima apariție publică după incidentele violente din 10 august, din Piața Victoriei. Liderul PSD a spus că, anul trecut, s-a încercat asasinarea sa. Dragnea susține că patru străini au venit în România, anul trecut, în aprilie, și s-au cazat la Athene Palace. Cei patru au fost plătiți, spune Dragnea, de „un om celebru”, fără însă a spune despre cine este vorba.

Citește și

Jandarmeria explică de ce jandarmii aveau indicativele acoperite la manifestația din 10 august

Citește mai multe despre proteste pe Libertatea.

Comentarii