Mergi direct la conținut »
PSD, acuzat că a plătit un om al străzii pentru a-l poza cu steagul PNL. Reacția lui Ludovic Orban: „Să exploatezi sărăcia unui om ca să obţii ce?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > PSD, acuzat că a plătit un om al străzii pentru a-l poza cu steagul PNL. Reacția lui Ludovic Orban: „Să exploatezi sărăcia unui om ca să obţii ce?”

PSD, acuzat că a plătit un om al străzii pentru a-l poza cu steagul PNL. Reacția lui Ludovic Orban: „Să exploatezi sărăcia unui om ca să obţii ce?”

Social-democrații din Craiova sunt acuzați că au distribuit săptămâna trecută mai multe fotografii pe Facebook cu presupuși susținători ai PNL pentru a-i discredita pe liberali. Un om al străzii spune că a primit trei lei, un steag și un balon cu însemnele PNL pentru a se lăsa pozat de către membrii PSD.

De Răzvan Mihalașcu,

„Mi-a dat balonul şi cu steagul ăla .. mi-a dat şi 3 lei ca să fac poze cu ele”, a declarat bărbatul, pentru Jurnal de Craiova.

Republicaoltenia.ro scrie că întreaga campanie a fost pusă la cale de secretarul PSD Craiova, Iulian Mihai Constantinescu, care este cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.

Potrivit Adevărul, pe paginile de socializare ale social-democraților au fost distribuite fotografii cu presupuși susținători PNL pe 12 aprilie, când a avut loc mitingul PSD din Craiova.

Printre cei care au redistribuit fotografiile s-a numărat și Lia Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Reacția lui Ludovic Orban: „Îmi cer eu scuze pentru nemernicia lor”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat PSD după ce a aflat despre acțiunea de discreditare a liberalilor.

 

„Mă întreb oare ce o fi fost în capul lor? Să exploatezi sărăcia unui om ca să obţii ce? Să arăţi ce? Că o poză cu acest domn ţinând în mână sa steagul PNL ar fi ceva rău? Dragă Daniel, îmi cer eu scuze pentru nemernicia lor. Vreau să îţi mulţumesc pentru că ai ţinut steagul nostru şi te asigur că, atunci când va câştiga alegerile, PNL te va reprezenta şi pe tine“, a scris Ludovic Orban pe Facebook.


Citește și:

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!


 

Close
Închide
  Close