Mergi direct la conținut »
PSD, miting de peste 100.000 de persoane, la Romexpo, săptămâna viitoare. Gabriela Firea, apel către partide: "Să nu creeze conflicte, lupte și mișcări de stradă!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > PSD, miting de peste 100.000 de persoane, la Romexpo, săptămâna viitoare. Gabriela Firea, apel către partide: "Să nu creeze conflicte, lupte și mișcări de stradă!"

PSD, miting de peste 100.000 de persoane, la Romexpo, săptămâna viitoare. Gabriela Firea, apel către partide: „Să nu creeze conflicte, lupte și mișcări de stradă!”

Social-democraţii urmează să îşi încheie campania electorală cu un miting de amploare, în Capitală. Locaţia aleasă de partid a fost Romexpo, un loc izolat în care pot controla posibilele intervenţii ale protestatarilor. Capitala a fost aleasă de toate partidele, PSD, PNL şi Alianţa 2020 USR-PLUS, pentru mitingurile de final de campanie. Primarul Capitalei face apel să nu se ajungă la "lupte şi mişcări de stradp". 

De Valentina Postelnicu,

PSD a decis să fac mitingul de final de campanie miercurea viitoare, pe 22 mai la Romexpo. Şi vor să aducă la marea manifestare peste 100.000 de persoane. Pentru a nu bloca Bucureştiul, spun organizatorii, PSD a decis să aleagă Romexpo ca locaţie pentru miting. Astfel, autocarele nu ar fi nevoite să ajungă până în centrul Capitalei.

Iniţial, social-democraţii ar fi vrut să meargă în Piaţa Victoriei, însă aceasta este ocupată, week-endul acesta, de PNL, care l-a chemat şi pe preşedintele Klaus Iohannis, sâmbătă, la acţiunea de campanie.

Vinerea viitoare, şi cei de la USR vor face mitingul de final de campanie tot în Capitală, în Parcul Izvor.

Primarul Gabriela Firea, a declarat, marți seara, la România TV, că sunt programate 3 evenimente politice publice de mare amploare în capitală. PNL, PSD și USR vor organiza mitinguri, în săptămâna de dinainte de alegerile europarlamentare şi referendumul pe Justiţie.

”Vom avea, pe 18, un miting al PNL, în Piața Victoriei, pe 24, o manifestație a USR, în Parcul Izvor, iar săptămâna viitoare va fi și o manifestație a PSD. Fac apel la toți participanții să nu creeze conflicte, lupte și mișcări de stradă. Dacă va fi altceva decât au promis, sunt convinsă că se va acționa conform legii. Cei de la PNL și USR împart flyere în care mă atacă pe mine și pe primarii PSD de sector. ”, a spus Gabriela Firea, la România TV.


Citeşte şi:

Filiala PSD Sascut a dus elevi la mitingul de la Iași, iar acum îi învață să mintă că au fost în excursie!

Close
Închide
  Close