Mergi direct la conținut »
PSD, semnal pentru Firea. Marian Neacșu spune că ”nu trebuie sancționată”. Întâlniri cu liderii PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > PSD, semnal pentru Firea. Marian Neacșu spune că ”nu trebuie sancționată”. Întâlniri cu liderii PSD

PSD, semnal pentru Firea. Marian Neacșu spune că ”nu trebuie sancționată”. Întâlniri cu liderii PSD

PSD, semnal pentru Firea. Secretarul general al partidului spune că primarul Capitalei nu trebuie sancționat. Pe de altă parte, cine cere ca Liviu Dragnea să se retragă de la conducerea PSD ar trebui să vină cu dovezi, spune Marian Neacșu.

De Sorina Ionaşc,

„După părerea mea nu, pentru că socotesc că asta ar fi o greşeală. Cu titlul personal vă spun acest lucru, nu mi se pare deloc potrivit ca un membru de partid să nu poată să îşi exprime opiniile, opţiunile. Mi-aş dori ca într-o primă fază ele să fie exprimate sau în mare măsură să fie exprimate înăuntrul partidului, şi nu în afară. Doamna Firea o să îmi spuneţi că a încercat şi a spus în CEx o parte dintre lucruri, ceea ce a spus afară este mult mai mult decât ce a spus la şedinţă”, a spus Neacşu, la Parlament.

Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea a anunțat că va începe întâlniri cu liderii din teritoriu, pentru a vedea nemulțumirile și punctele lor de vedere.

„Eu cred că este normal ca toţi să avem înţelepciunea de a căuta calea spre împăcare, nu spre discordie. După părerea mea, întotdeauna există loc de împăcare (între Firea şi Dragnea – n.r.). Nu am urmărit declaraţiile Gabrielei Firea, aşa cum nu urmăresc în general lucrurile care se desfăşoară în afara cadrului politic în care partidul îşi desfăşoară activitatea. (…) Evident că orice poziţie care contravine a ceea ce se discută sau ceea ce s-a discutat până acum în partid nu este benefică”, a adăugat Neacșu.

De altfel, și președintele PSD a spus că nu vrea o pedeapsă dură.

”Niciodată nu am fost adeptul unor pedepse dure, dar urmează o discuție serioasă despre asta, în partid”, a spus Liviu Dragnea.

Situația Gabrielei Firea, tranșată în CExN


Conducerea extinsă a PSD ar trebui să se întrunească în perioada următoare pentru a lua o decizie în privința Gabrielei Firea. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunțat că va cere să i se retragă sprijinul politic.

Ultima ședință a Comitetului Executiv Național a scos la suprafață războiul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea. La începutul lunii, la Neptun, primarul Capitalei a cerut demisia lui Carmen Dan pentru modul în care a gestionat protestele din 10 august.

Ulterior, ea a venit cu nenumărate acuzații de spionaj la adresa ministrului de Interne, dar și la adresa lui Liviu Dragnea.

 

Close
Închide
  Close