De Dragoș Tănase,

„Am fost anunțati astăzi la ora 12.40, de către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) SMURD, că începând de vineri (15 noiembrie – n.r.) au avut loc trei decese și sunt încă doi copii internați la spital, a declarat ea.

Există suspiciunea unei cauze toxice.

Elenea Megherea, ISU Timiș:

Aceasta a mai precizat că ISU a anunțat Direcția de Sănătate Publică (DSP), în legătură cu această suspiciune, iar în acest moment se efectuează măsurători pentru a se vedea dacă sunt substanțe toxice în bloc.

„Preventiv, au fost evacuați toți locatarii din cele 200 de apartamente, 14 dintre ei fiind duși la spital pentru evaluare”, a adăugat purtătoarea de cuvânt a ISU Timiș.

Doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit weekend-ul trecut, iar alți patru copii au ajuns în spital, din cauze încă neidentificate.

Cu toții locuiau într-un bloc din Timișoara unde de curând a avut loc o amplă operațiune de dezinsecție, potrivit Opinia Timișoarei.

Alți doi copii și trei adulți au ajuns la spital.

Citește ultimele informații despre cazul deceselor din Timișoara după deratizare

În total, ​opt persoane care locuiesc în același bloc din Timișoara au avut nevoie urgentă de asistență medicală de urgență, iar trei dintre ele au murit.

FOTO: Opinia Timișoarei

Citeşte şi:

Bilanțul victimelor dezinsecției de la Timișoara: 45 de locatari, dintre care 32 copii, sunt internați. Zeci de oameni au fost evacuați

Imagini incredibile cu o femeie care s-a bătut singură cu un hoț într-un supermarket din Timișoara. Nimeni nu a intervenit!

8 superlecturi de weekend. De la școala de dans transformată în centru de abuzuri la mușamalizarea spectaculoasă a unui dosar de corupție din sănătate

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor