Mergi direct la conținut »
Purtătoarea de cuvânt a lui Trump nu a fost servită într-un restaurant din cauză că lucrează pentru președinte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Purtătoarea de cuvânt a lui Trump nu a fost servită într-un restaurant din cauză că lucrează pentru președinte

Purtătoarea de cuvânt a lui Trump nu a fost servită într-un restaurant din cauză că lucrează pentru președinte

Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump, a povestit că nu a fost servită într-un restaurant mexican din cauză că lucrează la Casa Albă.

Incidentul s-a petrecut la restaurantul The Red Hen, din Lexington, statul Virginia, la circa 300 km de Washington DC. ”Seara trecută mi s-a spus de către proprietara Red Hen din Lexington, VA, să plec pentru că lucrez pentru @POTUS şi, politicos, am plecat”, a scris Sarah Sanders sâmbătă pe contul oficial de Twitter al secretarului de presă.

Purtătoarea de cuvânt a adăugat că ”Acţiunile ei spun mult mai multe despre ea decât despre mine. Eu mă străduiesc întotdeauna să tratez oamenii cu respect, inclusiv pe cei cu care sunt în dezacord, şi voi continua să fac asta”.

Contactată de presa americană, proprietara restaurantului a confirmat incidentul şi şi-a apărat decizia de a refuza ca Sarah Sanders să fie servită. ”Da, absolut. Am simţit că sunt momente când oamenii trebuie să-şi susţină convingerile”, a spus Stephanie Wilkinson pentru Washington Post.

Mai multe sute de persoane au postat pe site-ul restaurantului atât mesaje de sprijin pentru Sanders, cât şi de critici faţă de gestul proprietarei.

Tot în această săptămână, secretarul american pentru securitate internă, Kirstjen Nielsen, s-a văzut confruntată cu protestatari într-un restaurant mexican din Washington, D.C. Protestatarii i-au strigat ”Ruşine! Ruşine!”, în contextul deciziei administraţiei Trump de a-şi menţine politica dură împotriva imigraţiei la graniţa cu Mexic.

Kirstjen Nielsen a decis să părăsească restaurantul.


Citește și: Cine sunt candidații la alegerile prezidențiale din Turcia. Șase aspiranți își dispută mandatul de super-președinte


Close
Închide
  Close