Mergi direct la conținut »
UPDATE / Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, până în 2021. Cu cine stă în celulă fostul edil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE / Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, până în 2021. Cu cine stă în celulă fostul edil

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis luni unde îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare Radu Mazăre după ce duminică a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – 11 iunie, ora 19.05: O comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021, a precizat, fratele lui Mazăre, Mihai, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Știrea inițială: Potrivit unor surse apropiate fostului primar, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde va fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el şi fratele lui au fost achitaţi în primă instanţă.

Aceleaşi surse au mai precizat, pentru Mediafax, că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazăre şi-a cerut iubita prin telefon şi, la ceremonie, va purta acelaşi costum pe care-l poartă în faţa instanţei.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și:
Fratele lui Radu Mazăre, despre vizita Arhiepiscopului Tomisului, la fostul edil. „Vine să-l încurajeze, să-i întărească credinţa”

Close
Închide
  Close