De Adrian Ilie,

”Tragedia Holocaustului trebuie să se studieze mai temeinic în școli, pentru că prin educație se poate preveni și elimina intoleranța, ura și xenofobia. Cum mai poate să rămână ministru la educație Daniel Breaz după ce a afirmat că ororile Holocaustului au fost “momente … mai delicate… să nu le spunem neplăcute?”, a scris Raluca Turcan într-o postare pe Facebook,

Totodată, Turcan a cerut și demiterea Danei Varga, consilieră a primului ministru pentru problemele romilor, care a postat pe Facebook un colaj foto în care erau alăturate imagini în care președintele Iohannis apare cu un copil alături și fotografii ale lui Adolf Hitler, tot alături de un copil.

”Este grav că gesturi antisemite și manifestări naziste se regăsesc și în rândul consilierilor Vioricăi Dăncilă, pe care aceasta le tolerează!!! Cum poate Dăncilă să aibă în continuare o consilieră care face asocieri ale Președintelui României cu liderul nazist A. Hitler? Și mai bine ar fi ca toți miniștri, în frunte cu Dăncilă, să plece acasă!”, a mai scris Raluca Turcan.

Daniel Breaz, prezent la o ceremonie de comemorare a Holocaustului romilor desfășurată pe 2 august, a afirmat: „De-a lungul timpului au fost și momente mai delicate, să nu le spunem dificile sau să nu le spunem neplăcute; (…) anumite minorități au avut de suferit, ceea ce ne face să găsim momente cum este cel de astăzi, prin care readucem în atenția, nu doar a românilor , ci a întregii națiuni române, a întregii Europe, a întregii lumi, faptul că respectăm aceste minorități”.

Citeşte şi:

PNL vrea comisie permanentă în Parlament pentru protecţia drepturilor copiilor. Proiect de lege depus în Parlament, în colaborare cu ONG-ul „Salvaţi Copiii România”

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă