MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2018 16:51 , de Daniel Ionașcu

VIDEO/ Raluca Turcan cere demiterea Olguței Vasilescu: ”Dacă tot vă lăudați cu creșterea economică de 7%, de unde această obsesie cu pensiile de la Pilonul II?”

Distribuie

Deputatul PNL Raluca Turcan a cerut demiterea Olguței Vasilescu, ministrul Muncii, acuzată că a mințit de la tribuna Parlamentului, atunci când a afirmat că viramentele la Pilonul II de pensii nu vor scădea ca urmare a trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat.

”Dacă tot vă lăudați cu creșterea economică de 7%, de unde această obsesie cu Pilonul II?”, a întrebat Raluca Turcan de la tribuna Parlamentului.

Întrebarea acesteaia vine după ce presa a scris că viramentele scad chiar dacă angajatorii au majorat salariile brute cu 20% în urma ”revoluției fiscale”.

Aceasta a mai acuzat că Guvernele PSD-ALDE se laudă cu majorări de salarii, dar România a înregistrat scăderea puterii de cumpărare din cauza inflației de 4,72%.

Dăncilă spune ce a făcut cu banii

Întrebările adresate de către Raluca Turcan în în contextul în care premierul Viorica Dăncilă este în Parlament, unde va da socoteală ce face cu banii românilor.

Citește mai multe despre raluca turcan pe Libertatea.

Comentarii