De Dragoș Tănase,

„Am sunat personal şi nu mi-a venit să cred ceea ce îmi pot spune la telefon. Am avut apoi o discuţie cu domnul director SDEE (Societatea de Distributie a Energiei Electrice – n.r.) Brăila, Ştefan Rădulescu, care mi-a spus că le va transmite şi dânsul în scris acest lucru”, a spus Dragomir în ședința CLM.

Acesta a precizat că în Brăila corpurile de iluminat sunt ale Primăriei, dar reţeaua aparţine Electrica. Iluminatul stradal şi întreţinerea reţelelor sunt în sarcina exclusivă a Electrica.

Primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir (FOTO: facebook.com/dragomir.viorelmarian)

„Când un corp de iluminat este ars, intervine Luxten, când pe o stradă nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină Electrica. Trebuie să facem separare între aceste lucruri”, a declarat Dragomir, în cea mai recentă şedinţă a CLM Brăila.

El a mai spus că, în urma multiplelor întreruperi ale energiei electrice în oraş, foarte mulţi cetăţeni au sunat la Primărie, fiind induşi în eroare de call-center-ul Electrica.

Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru că nu este atribuţia Primăriei.

Marian Dragomir:

Edilul, care a spus că municipalitatea va face o adresă către Electrica, știe și de ce, în ultima perioadă, se opreşte destul de des iluminatul în municipiul Brăila.

„Este din cauza faptului că Electrica SA, societate despre care subliniez că nu se află în subordinea Primăriei Municipiului Brăila, a făcut nişte lucrări de investiţie pentru modernizarea instalaţiei, astfel încât să nu mai pice reţeaua. Ei au făcut acum modernizări în valoare de aproximativ 8 milioane lei”, a declarat Dragomir, citat de Agerpres.

În urmă cu 40 de ani, când s-au făcut primele reţele, nu erau atât de mulţi consumatori ca în ziua de astăzi.

Marian Dragomir:

Citeşte şi:

Urmașul unora dintre întemeietorii orașului Sulina știe toate poveștile despre începuturile vieții pe grinduri. Turcoaica și cafeneaua pe stâlpi de lemn, pirații mlaștinilor și raiul negustorilor

Nelu Vlad de la Azur, dat afară de la Școala de Miliție! Dacă nu era exmatriculat, nu exista… “Se mărită Mona mea”!

Raed Arafat acuză atacuri la adresa sa și a SMURD: „S-a încercat dărâmarea aviației de urgență din România”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă