Mergi direct la conținut »
De astăzi, RATB a introdus o nouă rută preorășenească. Linia 425 face legătura între Jilava și periferia sectorului 4
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > De astăzi, RATB a introdus o nouă rută preorășenească. Linia 425 face legătura între Jilava și periferia sectorului 4

De astăzi, RATB a introdus o nouă rută preorășenească. Linia 425 face legătura între Jilava și periferia sectorului 4

RATB a introdus linia preorășenească 425, între Jilava și București. Regia Autonomă de Transport București (RATB) a introdus marți, 6 iunie, linia preorășenească 425, care va asigura transportul călătorilor între comuna Jilava și terminalul ,,CFR Progresul' din București.

Mai precis, autobuzele liniei 425 vor circula între terminalele ,,CFR Progresul’ și ,,Bumbăcăria Jilava’, pe traseul Șoseaua Giurgiului – strada Ungureni – strada Gării – comuna Jilava, iar prețul unei călătorii este de 1 leu și 50 de bani.

Aceasta este cea de a 20-a linie preorășenească asigurată de RATB, iar numărul localităților pentru care RATB asigură transportul către Capitala va ajunge la 15.

În data de 22 mai 2017, RATB a introdus linia 418,  care asigură transportul călătorilor între comuna Berceni și stația Romprim, din sudul Capitalei.

Deschiderea acestei noi linii se realizează în baza contractului de transport public încheiat între RATB și Primăria comunei Jilava, existând discuții și cu alte localități pentru înființarea de noi trasee preorășenești, printre care Pantelimon și Chiajna, potrivit Agerpres.

 

Close
Închide
  Close