Mergi direct la conținut »
VIDEO. Război între Adrian Ţuţuianu şi Rovana Plumb, la Dâmboviţa. "Oamenii sunt îngrijoraţi că judeţul nu mai avea acces la investiţii, pentru că mă susţin pe mine"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO. Război între Adrian Ţuţuianu şi Rovana Plumb, la Dâmboviţa. "Oamenii sunt îngrijoraţi că judeţul nu mai avea acces la investiţii, pentru că mă susţin pe mine"

VIDEO. Război între Adrian Ţuţuianu şi Rovana Plumb, la Dâmboviţa. „Oamenii sunt îngrijoraţi că judeţul nu mai avea acces la investiţii, pentru că mă susţin pe mine”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus luni din PSD, a anunţat la Parlament că nu va fi ”un votant pur şi simplu, ci un votant critic al guvernării”. El a lansat critici dure la adresa Rovanei Plumb, despre care a spus că nu a mai fost de un an în judeţ şi nu a sprijinit proiectele primarilor. În plus, spune senatorul, oamenii din judeţ sunt îngrijoraţi că Dâmboviţa nu va mai avea acces la investiţii, pentru că primarii îl susţin pe el şi nu decizia conducerii partidului. 

De Valentina Postelnicu,

„Sunt foarte bucuros că în aceste zile am primit nenumărate mesaje de susţinere de la membri de rând ai partidului, dar şi de la foarte mulţi cetăţeni din Dâmboviţa, care se simt frustraţi, se simt atacaţi, sunt îngrijoraţi de mesajele transmise de oamenii Rovanei Plumb şi ai lui Dragnea că judeţul Dâmboviţa va fi izolat, că nu va avea acces la investiţii în următorii ani dacă continuă să îl susţină pe Adrian Ţuţuianu”, a declarat senatorul, la Senat.

Întrebat dacă prin aceste afirmaţii sugerează că toţi cei care i s-au alăturat sunt şantajaţi, Ţuţuianu a spus că este cazul unora dintre ei.

„Unii dintre ei, da. Şantajaţi, ameninţaţi, altora li se fac promisiuni”, a precizat Ţuţuianu, arătând că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Oprea, a mers la mai mulţi primari şi le-a spus că va fi o realocare a fondurilor pe Ordonanţa 28, că domnul Stănescu nu va mai fi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi că acea alocare se va face aşa cum doreşte el.

„Eu ştiu că totdeauna alocările la Ministerul Dezvoltării s-au făcut după nişte criterii şi cred că aţi observat că au fost foarte puţine discuţii că unii ar fi primit bani şi alţii nu. În Dâmboviţa, primarii de la Partidul Naţional Liberal au primit mult mai mulţi bani decât au primit cei din PSD, pentru că unii dintre ei au avut şi proiecte care au fost foarte bune şi pe zona de eligibilitate promovate de minister. Eu sper că lucrul ăsta nu se va întâmpla, dar asta nu scuteşte pe unii să vorbească în numele unor ministere, să vorbească în numele Guvernului, în numele unor miniştri sau al unor lideri politici”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Deputaţii PSD Oana Vlăduca şi Carmen Holban, ambii aleşi în judeţul Dâmboviţa, au scris marţi, pe Facebook, că organizaţia judeţeană a fost performantă în alegeri sub conducerea lui Adrian Ţuţuianu, mesajele fiind transmise după excluderea din partid a social-democratului.

Rovana Plumb: PSD Dâmboviţa va rămâne o organizaţie puternică

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, a declarat miercuri, la Parlament, că organizaţia judeţeană va rămâne puternică după excluderea din partid a fostului lider Adrian Ţuţuianu, şi a adăugat că nu comentează criticile pe care i le-a adus Ţuţuianu.

Întrebată cum comentează faptul că mai mulţi membri ai PSD Dâmboviţa au semnat o scrisoare în care spun că îl susţin pe Adrian Ţuţuianu, Rovana Plumb a spus că-şi respectă colegii.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

„Respect deciziile CExN al PSD. Sunt membră a organizaţiei PSD Dâmboviţa de foarte mulţi ani, sunt membră PSD din 1994, îi respect pe toţi primarii, respect pe toate colegele şi colegii mei din PSD Dâmboviţa, organizaţie puternică care va rămâne în continuare puternică. Vom construi pentru că trebuie să ne respectăm promisiunile în faţa celor care ne-au acordat încrederea la vot”, a spus Plumb.

Adrian Ţuţuianu spune că aşteaptă hârtia oficială cu decizia conducerii PSD în ceea ce îl priveşte.

„Am înţeles că domnul Dragnea se consultă cu avocaţii, despre cum trebuie redactată această hotărâre”, a spus el, la Senat, precizând că este pregătit să depună imediat contestaţie, în instanţă.

Citeşte şi: Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă și a fost resuscitat de trei ori! Care este starea actorului, după operație

Close
Închide
  Close