De Andreea Radu,

În cursul unei conferințe de presă susținute la Summitul G7 de la Biarritz, președintele american a afirmat: „Prima Doamnă a ajuns să-l cunoască pe Kim Jong Un și cred că ar fi de acord cu mine că el este un bărbat cu o țară care are un potențial extraordinar”.

Imediat după declarația lui Trump, Casa Albă a transmis clarificări pe subiect, potrivit Business Insider.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat că Trump „se confesează soţiei sale în multe probleme”, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia sa cu Kim.

„Cu toate că Prima Doamnă nu s-a întâlnit cu el, preşedintele (american) are senzaţia că a ajuns şi ea să-l cunoască”, a afirmat reprezentanta Casei Albe.

Clarificarea intervine în contextul în care regimul nord-coreean a lansat o nouă serie de teste cu rachete în ultimele luni, cel mai recent test datând de sâmbătă, când Coreea de Nord a lansat două rachete în mare în largul coastei de est a ţării, potrivit Agerpres.

În prezent, SUA şi Coreea de Nord încearcă să relanseze negocierile intrate în impas asupra programului nuclear nord-coreean şi a sancţiunilor economice instituite împotriva Phenianului.

Citeşte şi:

Donald Trump ar fi sugerat folosirea bombelor nucleare pentru a opri uraganele

Summitul G7 de la Biarritz. Macron mandatat să negocieze cu Iranul, Trump promite acord comercial cu Marea Britanie după Brexit

Kim Jong-un respinge negocierile de pace cu Coreea de Sud și lansează alte două rachete

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută