Mergi direct la conținut »
Reacția fostului principe Nicolae privind absența Casei Regale la nunta sa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția fostului principe Nicolae privind absența Casei Regale la nunta sa

Reacția fostului principe Nicolae privind absența Casei Regale la nunta sa

Fostul principe Nicolae Nicolae a declarat că nu a fost confirmată participarea reprezentanților Casei Regale a României la nunta sa, însă încă mai este timp. Cât despre luna de miere, nepotul Regelui Mihai a spus că e posibil ca să plece anul viitor în America de Sud.

Pregătirile pentru nunta fostului principe Nicolae, care va avea loc pe 30 septembrie la Sinaia, sunt pe ultima sută de metri, notează Mediafax.ro.

„Da, mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici, a declarat fostul principe Nicolae, pentru Mediafax.

Nepotul Regelui Mihai a spus că sunt peste 200 de invitați și că a primit mai multe confirmări în ultimele zile. Despre nuntă, fostul principe Nicolae a spus că va fi, la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi „mai formală, protocolară”, conform sursei citate.

Întrebat despre absența membrilor Casei Regale a României la nunta sa, Nicolae Medforth-Mills a spus: „De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”.

Invitația la nunta fostului principe Nicolae, trimisă Casei Regale, a fost înapoiată nedeschisă, spun surse aproapiate nepotului Regelui Mihai. De asemenea, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

„Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder s-au cununat civil în Marea Britanie. În octombrie 2017, nepotul Regelui Mihai și-a dus iubita într-o vacanță în regiunea Cornwall, considerată una dintre cele mai pitorești din Anglia datorită plajelor cu nisip fin și a câmpurilor nesfârșite. Acolo, Alina, logodnica lui Nicolae, a fost cerută în căsătorie.

Principele Nicolae s-a căsătorit în secret cu Alina Binder și a vrut să păstreze discreția. Tinerii au fost dați de gol chiar de Casa Regală a României, care, cu prilejul funeraliilor Regelui Mihai, Nicolae şi logodnica sa au apărut pe lista oficială cu participanţi sub numele domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills.

Nicolae a anunțat că vrea să se căsătorească cu Alina Maria Binder încă din vara lui 2017, iar bunicul său, Regele Mihai, și-a dat acordul pentru această căsătorie.


Citește și VIDEO / Casele cu acoperişuri din paie din Apuseni, pe cale să dispară. Bătrânii plâng moartea unor embleme vechi de un secol


 

Close
Închide
  Close