Mergi direct la conținut »
Dezvăluiri despre fostul principe Nicolae: ”S-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Dezvăluiri despre fostul principe Nicolae: ”S-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder”

Nicholas Michael Medforth-Mills era cunoscut tuturor, până în vara lui 2015, drept Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills sau, mai pe scurt, Principele Nicolae. Și-a pierdut titlul de ”Principe” și eticheta ”de România” după ce i-a mâniat tare pe membrii Casei Regale.  Aceștia au decis excluderea lui Nicolae după ce iubita lui de atunci, Nicoleta Cîrjan, a pretinsă că îi poartă copilul care s-a născut în februarie 2016.

Fostul principe nu a acceptat niciodată decizia Casei Regale. Ba, mai mult, atunci bunicul lui, Regele Mihai I, s-a îmbolnăvit grav și nu a fost lăsat să-l vadă, a susținut că suveranul nu a știut niciodată de acea decizie de excludere.

La doi ani de la excludere din succesiunea la Tron, în august 2017, fostul principe își anunța, printr-un comunicat, logodna cu Alina Maria Binder, decizie lăudată de însuși Regele Mihai, așa cum susține, într-un interviu pentru revista Taifasuri, Radu Enache, avocatul fostului principe. Totuși, surse din apropierea familiei spun că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci de curând sunt căsătoriți în secret.

”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Acesta a confirmat, de asemenea, și că fostul principe Nicolae și Alina Binder vor avea nunta în vara anului viitor, așa cum anunțaseră inițial. ”(…) chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai”.

După ce Regele Mihai a fost adus în țară, fostul principe și-a făcut o modificare importantă în profilul de Facebook: și-a reluat eticheta ”de România”.

CITEȘTE ȘI:

Falsa urgență. Cifrele Comisiei Europene care demontează graba PSD-ALDE de a schimba codurile penale

Sportul a salvat-o pe Alexandra Anne Mary Costache, prima fată împinsă la metrou. ”S-a eschivat cu mișcări specifice de handbal”/ VIDEO

 

Close
Închide
  Close