Mergi direct la conținut »
Reacția lui Carmen Dan, după criticile lui Klaus Iohannis în scandalul plăcuțelor: "Atât poate, atât face"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Reacția lui Carmen Dan, după criticile lui Klaus Iohannis în scandalul plăcuțelor: "Atât poate, atât face"

Reacția lui Carmen Dan, după criticile lui Klaus Iohannis în scandalul plăcuțelor: „Atât poate, atât face”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a comentat sâmbătă, 4 august  la România Tv, reacția lui Klaus Iohannis în scandalul plăcuţelor. Aceasta este de părere că președintele "a intrat în campanie electorală".

Iohannis a spus, astăzi, la Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului.

În replică, ministrul a precizat – pentru sursa citată – că „asistăm la un alt atac al președintelui, pentru că deja ne-am obișnuit. Domnul președinte atât poate, atât face. (…) Prin atacurile de astăzi, președintele Iohannis ignoră, prin participarea la o acțiune politică a unui anumit partid politic, voturile românilor, care ar trebui să fie reprezentați de un șef de stat independent politic din toate punctele de vedere. […] Îmi permit să-i spun domnului președinte că este într-o mare confuzie. Dacă domnia sa consideră acum opiniile anti-PSD trebuie să conțină cuvinte obscene, atunci l-aș provoca, cunoscându-i eleganța pe care vrea s-o afișeze, dar nu o are, să ne reproducă și nouă lozinca respectivă. […] Eu spun că este mai mult decât evident că dânsul deja a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice”.

Și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, i-a răspuns lui Klaus Iohannis, dar după alte critici aduse sâmbătă: „A întărit ce scria pe maşina acelui individ”.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat, sâmbătă, la şedinţa PNL guvernarea PSD, spunând că scopul real al coaliţiei de guvernare a fost să demonteze justiţia, iar creşterea salariilor este o păcăleală.


Citește și: Ghid de plecat din țară cu 3.500 de euro. Drumul spre ”Freedom station” începe cu neliniște și continuă cu iubire


 

Close
Închide
  Close