Mergi direct la conținut »
Reacția lui Dacian Cioloş, după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Trebuie să părăsească viaţa publică"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Reacția lui Dacian Cioloş, după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Trebuie să părăsească viaţa publică"

Reacția lui Dacian Cioloş, după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Trebuie să părăsească viaţa publică”

Reacția lui Dacian Cioloş, după condamnarea lui Liviu Dragnea. Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat joi, 21 iunie, că Liviu Dragnea "trebuie să părăsească viaţa publică", precizând că "un politician cu două condamnări în Justiţie nu poate să mai stea în fruntea României".

„Domnul Dragnea trebuie să părăsească viața publică. Un politician cu două condamnări în Justiție nu poate să mai stea în fruntea României și să dicteze politica penală a statului.

Pentru binele acestei țări, pentru a rămâne într-o ordine legală și morală, șeful Camerei Deputaților trebuie să renunțe la orice pârghie de putere.

Demisia ar putea fi o șansă și a celor de la putere pentru a renunța la manipulări, agresivitate și polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preț a unui vătaf.

România are șansa să revină la normalitate.Avem nevoie de o nouă clasă politică. Una onestă, profesionistă și cu bun simț. Trebuie să ne redescoperim decența. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din încercările de a intimida justiția la televizor. Avem nevoie de o justiție nu numai independentă dar și profesionistă”, a scris Cioloş pe Facebook, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul „DGASPC Teleorman”. Decizia nu este definitivă.

În același dosar, Bombonica Prodana scapă de închisoare. Fosta soție a lui Liviu Dragnea a primit doar amendă.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Citește și: O gafă a oficialilor români, la Euronews. Ambasadorul britanic, întâmpinat cu un steag scos din uz de două secole


 

Close
Închide
  Close