Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Reacția lui Florin Iordache, după gestul obscen din Parlament. ”Vi s-a părut. E un gest normal”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO/ Reacția lui Florin Iordache, după gestul obscen din Parlament. ”Vi s-a părut. E un gest normal”

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, neagă faptul că a făcut gesturi obscene în plenul Parlamentului. Întrebat de mai multe ori de ce a făcut acel gest, Iordache a spus că "ni s-a părut".

De Sorina Ionaşc,

Întrebat în mod insistent de jurnaliști pentru cine și de ce a arătat degetul mijlociu, vicepreședintele Camerei Deputaților a precizat că avea doar mâinile ridicate.

„E un gest normal, am încheiat discuția”, a spus Iordache, la insistențele jurnaliștilor.

Gestul obscen al lui Florin Iordache a venit după ce, prin votul PSD-ALDE, au fost adoptate două ordonanțe de urgență în domeniul justiției, extrem de criticate de partenerii europeni.

Cu câteva minute înainte să facă gestul obscen, Florin Iordache a spus, în plenul Camerei Deputaților:

Nu este primul ales care face gesturi obscene în Parlamentul României. În iunie, senatorul USR Cristian Ghinea a făcut același gest către colegii de la PSD. Anterior, fostul deputat Gabriel Vlase a fost surprins spunând, la prezidiul Camerei Deputaților: „După ce m…e mi-ai dat, suge-o !”.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaților, modificat de PSD, după protestele USR, ”este interzisă adoptarea de comportamente și limbaje denigratoare, rasiste sau xenofobe”.

 

 

Close
Închide
  Close