MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 15:15

Deputatul PSD Gabriel Vlase, limbaj licențios la adresa unui coleg de la USR | VIDEO

Distribuie

Deputatul PSD Gabriel Vlase înjură un coleg de la USR. După ce senatorul PSD Şerban Nicolae a jignit-o pe deputata USR, Cossete Chichirău, la câteva ore distanţă, alt deputat PSD, Gabriel Vlase (FOTO), a înjurat un alt coleg, tot de la USR. 

Șerban Nicolae, în Parlament, către o colegă de la USR: ”Penală este mama care v-a făcut nesimțită; Spălați-vă pe dinți! Sunteți atât de proastă!”

Iată ce a declarat Cosette Chichirău, despre jignirile aduse de Șerban Nicolae: ”Vom ajunge în instanţă, aș vrea să-și ceară scuze!” Ce a răspuns senatorul.

Protagoniști, de data aceasta, de la pupitrul Camerei Deputaților, au fost social democratul Gabriel Vlase și colegul său, deputatul USR, Ionuț Moșteanu, potrivit Realitatea TV.

Ionuţ Moșteanu: După următoarea, iau și eu o pauză?

Gabriel Vlase: După ce m… mi-ai dat, s…o.107 , 108… Mai avem două ore și terminăm. 109, 110. Voturi împotrivă?!

După acest incident, deputatul PSD a fost schimbat cu un alt coleg, la pupitrul Camerei Deputaților.

Vlase a prezidat lucrările Camerei Deputaților de miercuri, 6 decembrie, când coaliția PSD-ALDE a încercat adoptarea legii privind statutul magistraților și proiectului de modificare a Legii ANI.

Însă, opoziția USR din plen și protestele oamenilor din afara Palatului Parlamentului au făcut ca, după 13 ore de dezbateri, votul final să fie amânat pentru o ședință viitoare, informează B1 TV.

Aseară, doi protestatari susțin că au fost loviți cu mașina de un deputat PSD. Acum, parlamentraul are dosar penal.

FOTO: Facebook.com


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Iubește animalele de moare, însă adoră și personajul Cruella De Vil. Raluca Bădulescu a avut o apariție de infarct

EXCLUSIV/Antonia a fost fabuloasa Galei Elle, dar Velea a dat-o de gol. ”Îmi poartă hainele!”


 

Citește mai multe despre gabriel vlase, Ionuț Moșteanu, camera deputatilor, înjurături, Parlament, PSD, usr și video pe Libertatea.

Comentarii