Mergi direct la conținut »
Reacția lui Oreste, după suspendarea lui Rareș Bogdan. Oreste Teodorescu, cu o pereche de ochelari în mâna dreaptă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacția lui Oreste Teodorescu, după suspendarea lui Rareș Bogdan: „PSD a înhățat și Realitatea TV”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Miercuri, 21 noiembrie 2018, 22:58

Emisiunea "Jocuri de Putere" din seara zilei de miercuri, 21 noiembrie, de la Realitatea TV, a început fără realizatorul Rareș Bogdan, care a fost suspendat de pe post, fiind înlocuit de Claudiu Popa.

Ad placeholder

Cu o seară înainte, Rareș Bogdan, a cerut demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia, după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV. Mai mult, a afirmat că intenționează să plece de la Realitatea TV, dacă cei doi nu mai sunt primiți pe post.

Astăzi, Oreste Teodorescu a avut o primă reacție în legătură cu suspendarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV.

„Fraților, e începutul formării unei adevărate armate a binelui, frumosului și adevărului. Camaraderia, onoarea și respectul nu au preț pe pămant, ci sunt comori în cer! Aveți încredere în feelingul meu! Anul ăsta va fi anul nostru până la capăt, iar tu Rareș ești azi cel mai iubit, admirat și respectat om din toată media, și noi pe langă tine, soldații unei cauze juste! Așa să ne ajute Dumnezeu…

Într-o lume sordidă, camaraderia, onoarea și respectul față de public sunt o rară avis! Pentru mine, Rareș este singurul bărbat adevărat din media romanească!

PSD a înhățat și Realitatea TV. Cozmin Gușă îl scoate de pe post pe Rareș Bogdan ”, e mesajul lui Oreste Teodorescu, citat de stiripesurse.ro.

În această seară, după ce emisiunea „Jocuri de Putere” a început fără el, Rareș Bogdan a avut o reacție pe Facebook: „Ne revedem curând”.

Anterior, a spus că a fost anunțat printr-un simplu SMS de suspendare. Cozmin Gușă, unul dintre patronii postului Realitatea TV, alături de Marcel Păcuraru, confirmă – în exclusivitate pentru Libertatea – că, din cauza unor ședințe în care se afla, l-a anunțat pe realizatorul TV despre suspendarea sa prin SMS, dar afirmă că decizia este una temporară.

„Joi seara sau vineri dimineața (22 sau 23 noiembrie – n.r.) voi avea o discuție cu el și vom lămuri lucrurile”, a precizat Gușă.


Citește și… Ilinca Vandici, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare dramă din viața ei: moartea tatălui. „M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ala a fost momentul…”


 

FOTO Anamaria Prodan s-a pozat în Herăstrău cu un bărbat de succes: „Campionul meu drag”
PARTENERI - GSP.RO
FOTO Anamaria Prodan s-a pozat în Herăstrău cu un bărbat de succes: „Campionul meu drag”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close