Vlad Voiculescu a publicat un comentariu dur pe Facebook, după ce modificarea Codului Penal a fost adoptată miercuri de Camera Deputaților.

„S-au bătut cu pumnul în piept că fac transplant în România și l-au lăsat pe Călin (Călin Farcaș – n.r.) să moară, arătând încă odată că ceea ce strică ei (pentru că ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici măcar atunci când se adună și donează peste 200.000 de euro în doar 5 zile”, a scris Vlad Voiculescu, pe contul său de socializare.

Fostul ministru al Sănătății, reprezentant al Mișcării RO+, a precizat că modificarea Codului Penal a fost făcută „ca să îl scape pe Dragnea și pe toți nenorociții care au furat din banii spitalelor și din banii de medicamente”.

„Îi vedem cu burdihanele și cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explică ce este românismul și ce înseamnă patriotismul. Îi vedem înfășurați în drapel de ziua tricolorului, împopoțonați la evenimente mondene sau țanțoși prin Parlament, arătând un singur lucru: că au puterea. Că am fost cu toții atât de proști să îi lăsăm să ia puterea, păcălind oamenii cu minciunile lor ordinare. O sa treaca însă și vremea nesimțiților, a imbuibaților, a țoapelor și a analfabetelor!

S-ar putea să dureze luni, s-ar putea să dureze ani… dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru că lumea lor deja nu mai există în afara granițelor acestei nefericite țări, după cum nici ei nu există în afara spațiului în care propaganda lor încă dă roade”, mai scrie fostul ministru.


Citește și Călin Farcaș, cronica unei morți anunțate și a unui sistem prea bolnav ca să poate vindeca


 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste