MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 16:03 , de Daniel Ionașcu

Reducerile Media Galaxy de Black Friday 2017. Ofertele încep de joi, 16 noiembrie. Peste 30.000 de produse sunt disponibile

Distribuie

Reducerile Media Galaxy de Black Friday 2017. Lanțul de magazine oferă reduceri de până la 60% la telefoane, de până la 45% la electrocasnicele mari, același procent fiind valabil și pentru reducerile aplicate la televizoare. Promoțiile încep din data de 16 noiembrie și țin până pe 22 noiembrie, în limita stocului disponibil, potrivit newsletter-ului trimis de companie.

Potrivit anunțului, sunt disponibile peste 30.000 de produse electro-IT la ofertă, care vor fi disponibile atât online, cât și în 19 magazine din toată țara, unde mai bine de o mie de specialiști vor îndruma clienții la cumpărături.

Cele mai ieftine televizoare de Black Friday 2017!

De asemenea, între promoții se mai găsesc reduceri de până la 50% la secțiunea Auto, până la 40% în secțiunea Smart Home, în vreme ce un maxim de 60% va fi atins pentru echipamentele audio-video.

Concomitent, același procent de 60% se va atinge și la reducerile din domeniul gamingului, în vreme ce la electrocasnicele mici se va atinge cel mai mare procent, de 80%.

Reducerile Media Galaxy de Black Friday 2017. 48 de rate fără dobândă

Produsele pot fi achiziționate în 48 de rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături Raiffeisen sau în 40 de rate prin card la BRD.

Pentru cei care vor să apeleze la 24 de rate fără dobândă există cardurile de cumpărături Bancpost și ING, iar pentru 18 rate sunt disponibile cardurile de la Banca Transilvania și BRD Finance.

În fine, pentru 12 rate fără dobândă se poate utiliza cardul de cumpărături Card Avantaj, de la Credit Europe Bank.

Lista magazinelor care participă la Black Friday

Lista magazinelor care participă la Black Friday poate fi găsită aici. De asemenea, este recomandată consultarea Ghidului de cumpărături de Black Friday pentru a preîntâmpina eventualele experiențe neplăcute.

Reducerile Media Galaxy de Black Friday 2017. Detalierea ofertelor Media Galaxy și reducerile oferite

Citește mai multe despre dan ostahie, altex, Black Friday, Media Galaxy, reduceri și Smartphone pe Libertatea.

Comentarii