MENIU CAUTĂ

Regina a pus piciorul în prag chiar înainte de nuntă. Ce i-a spus prințului Harry despre Meghan Markle

Distribuie

Regina Marii Britanii a avut câteva vorbe să-i spună nepotului său cu privire la comportamentul "dificil" pe care Meghan Markle l-a avut înainte de nuntă. 

Corespondentul regal Robert Jobson a scris într-una dintre cărțile sale despre familia regală că fosta actriță a dorit ca la nunta care a avut loc pe 19 mai să poarte o anumită tiară.

Potrivit scriitorului, Prințul Harry a spus staff-ului chiar înainte de căsătorie: „Ce vrea Meghan, Meghan primește”. Dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Fostei actrițe i-ar fi plăcut foarte mult o tiara cu smaralde, dar i s-a spus că nu o poate purta pentru că pietrele prețioase ar fi fost aduse din Rusia, notează The Sun.

O sursă apropiată familiei regale a mărturisit că Regina a luat atitudine și i-a spus Prințului Harry: „Primește ce tiara îi dau eu”.

De asemenea, regina Elizabeth a II-a ar fi întrebat de ce Meghan poartă voal la nuntă, având în vedere că este la al doilea ei mariaj.

În  ziua cea mare, Meghan Markle a avut pe cap tiara care a aparținut Reginei Mary. Tiara Diamond Bandeau face parte din Bijuteriile Coroanei şi i-a fost împrumutată miresei de regina Elisabeta a II-a, bunica prinţului Harry. Bijuteria a fost făcută în anul 1932, iar broșa centrală a tiarei datează din 1893.


FOTO | Povestea impresionantă a tinerei care a fost aruncată la tomberon în ziua în care s-a născut. Ce s-a întâmplat cu ea după 21 de ani


 

Citește mai multe despre Elisabeta a II-a, Meghan Markle și regina marii britanii pe Libertatea.

Comentarii