Mergi direct la conținut »
Regina Elisabeta a II-a are probleme de sănătate, dar refuză să se opereze
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Regina Elisabeta a II-a are probleme de sănătate, dar refuză să se opereze

Regina Elisabeta a II-a are probleme de sănătate, dar refuză să se opereze

După ce săptămâna trecută Regina Elisabeta a II-a nu a mai participat la o ceremonie religioasă oficiată la catedrala Saint Paul din cauza unei "indispoziții", o sursă familiei regale a dezvăluit că Majestatea Sa are probleme la genunchi. 

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, urma să asiste la o ceremonie religioasă oficiată la catedrala Saint Paul, cu prilejul comemorării a 200 de ani a Ordinului Saint Michel şi Saint George. Ea a anulat acest angajament din cauza a ceea ce Buckingham Palace a numit o „indispoziție”.

Acum însă, o sursă apropiată familiei regale pare să tulbure apele în Marea Britanie după ce a afirmat că Regina acuză dureri mari la genunchi, problemă care ar trebui rezolvată printr-o intervenție chirurgicală, potrivit Daily Mail.

Potrivit aceeleași surse, Majestata Sa a declarat că o dor genunchii atunci când a fost prezentă la expoziția de flori „Chelsea Flower Show”. Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu se lasă înduplecată să facă operație ar fi faptul că vrea să fie prezentă la fiecare eveniment planificat în următoarea perioadă.

Regina a lipsit rareori de la evenimente oficiale, penultima oară fiind la sfârşitul anului 2016 când o răceală puternică a împiedicat-o să participe la slujba de Crăciun. Totuși, ea și-a mai restrâns din obligații, delegând patronajul organizaţiilor caritabile fiului său, prinţul Charles şi nepoţilor ei, William şi Harry.


Ce cred adolescenții din România despre politicieni: ”Ne vor minți atâta timp cât le vom permite” și ”I-aș lăsa să trăiască cu un salariu mizer”


 

Close
Închide
  Close