Mergi direct la conținut »
Regizorul Terry Gilliam a suferit un atac cerebral minor, înainte ca filmul său să debuteze la Festivalul de Film de la Cannes
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Regizorul Terry Gilliam a suferit un atac cerebral minor, înainte ca filmul său să debuteze la Festivalul de Film de la Cannes

Regizorul Terry Gilliam a suferit un atac cerebral minor, înainte ca filmul său să debuteze la Festivalul de Film de la Cannes

Regizorul Terry Gilliam, al cărui cel mai recent film, ”The man who killed Don Quixote”, programat pentru proiecție în închiderea Festivalului de Film de la Cannes 2018, a suferit un accident cerebral minor.

Regizorul în vârstă de 77 de ani a suferit accidentul cerebral la sfârșitul săptămânii trecute, dar, în prezent, se simte bine și se recuperează în locuința sa din Marea Britanie, arată Mediafax.

Lansarea în cimeatografe a filmului ”The man who killed Don Quixote”, a cărui producție a durat 17 ani, este blocată de un proces între regizorul britanic și producătorul portughez Paul Branco.

Totuși, organizatorii Festivalului de la Cannes au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că lungmetrajul va fi proiectat pe 19 iunie în închiderea evenimentului.

Reamintim că miercuri a început Festivalul de Film de la Cannes, ediția din 2018. Pe covorul roșu au pozat cineastul american Martin Scorsese și actrița australiană Cate Blanchette, președintele juriului, înainte de a urmări proiecția filmului lor ”Everybody Knows”, în regia iranianului dublu laureat al premiului Oscar Asghar Farhadi, care scris și scenariul.


CITEȘTE ȘI: O femeie din Prahova a dispărut de două săptămâni. A plecat la serviciu și nu s-a mai întors acasă


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close