MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 13:56 , de Valentina Postelnicu

Remanierea guvernamentală va fi decisă în urma evaluării miniștrilor; Anunțul făcut de premierul Viorica Dăncilă

Distribuie

Remanierea guvernamentală va fi decisă în urma evaluării miniștrilor. Premierul Viorica Dăncilă a precizat, vineri, că a început deja analiza activității fiecărui membru al Executivului, pentru a se vedea dacă s-a pus în aplicare programul de guvernare.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă anunță că o remaniere guvernamentală va fi decisă în urma evaluărilor pe care le va face.

„Deja am început evaluările pe fiecare minister în parte, raportate la programul de guvernare”, a declarat Viorica Dăncilă, în judeţul Argeş.

Potrivit şefei Guvernului, s-au făcut foarte multe lucruri, inclusiv în afara programului de guvernare.

„Aşa cum spus de când am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare să fie îndeplinit de fiecare minister în parte, de Guvern per ansamblu, pentru că fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să ţină seama”, a mai afirmat Dăncilă.

Și liderul PSD Liviu Dragnea anunța, recent, că miniștrii din Cabinetul Dăncilă vor fi evaluați, în perioada următoare.

”Nu ştiu dacă va fi o remaniere, dar discuţii despre activitatea miniştrilor trebuie să fie. Doamna premier trebuie să ne spună ce trebuie făcut în continuare. Doamna prim-ministru trebuie să analizeze cu maximă celeritate schimbarea procedurilor de avizare în ministere. Este inadmisibili ce se întâmplă de atâţia ani de zile”, anunța Liviu Dragnea.

Mai mulți miniștri se află în vizorul conducerii PSD, nemulțumită de lipsa de activitate a acestora. Printre cei vizați se află Dănuț Andrușca, de la Economie, pentru prestația slabă în aparițiile publice, ministrul Educației, Valentin Popa, prins în scandalul erorilor din manualele unice, sau Lucian Șova, de la Transporturi.

Comentarii