MENIU CAUTĂ
25 Noi. 2017 10:28

Repetiție generală în București pentru parada de 1 Decembrie VIDEO

Distribuie

Sâmbătă are loc în București o repetiție generală pentru parada de 1 Decembrie, în zona Arcului de Triumf existând restricții de trafic.

Repetitie generală în București pentru parada militară de 1 Decembrie. Militarii, tancurile și blindatele sunt acum pe bulevardul Kiseleff și vor trece pe sub Arcul de Triumf.

Peste 3.000 de militari şi cadre ale MApN, MAI şi SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care aproximativ 50 de aeronave şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa de 1 Decembrie la parada militară.

Antrenamentul general de sâmbătă a început de la ora 10.00, în Piaţa Arcul de Triumf.

Bucureștenii sau cei ce tranzitează Capitala, în perioada următoare, trebuie să știe că în zilele de 25 şi 26 noiembrie 2017, respectiv 1 Decembrie 2017, între orele 04:00-16:00, se va restricționa traficul rutier pe Şos. Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, pe Bd. Constantin Prezan între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle.

Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

 


Citește și:  Comediantul Doru Octavian Dumitru își ia cariera de la zero. Face show-uri prin cluburi

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României, Arcul de Triumf, militari și parada militară pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii