Mergi direct la conținut »
Replica lui Tudorel Toader, în disputa cu Liviu Dragnea: "Nu închid biroul, pentru că am auzit că mă remaniază"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Replica lui Tudorel Toader, în disputa cu Liviu Dragnea: "Nu închid biroul, pentru că am auzit că mă remaniază"

Replica lui Tudorel Toader, în disputa cu Liviu Dragnea: „Nu închid biroul, pentru că am auzit că mă remaniază”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat joi că își va exercita atribuțiile până la numirea unui nou ministru al Justiției, dacă va fi cazul. El a afirmat că nu poate închide biroul doar pentru că au apărut zvonuri cum că va fi remaniat în curând.

De Dragoș Tănase,

„Eu, efectiv, îmi exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume, prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activităţii autorităţii. Eu nu pot acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament, întrebat cum va mai rămâne la minister dacă PSD nu îl mai susţine.

De asemenea, întrebat dacă își va da demisia de onoare, ministrul Justiției a precizat că niciodată nu și-a abandonat obligațiile.

„Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din multe considerente. Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligaţiile pe care mi le-am asumat”, a adăugat Toader.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a spus, miercuri, că „nu îl mai consideră așa de important” pe Tudorel Toader, ministrul Justiției, și că „se pare că PSD nu-l mai asumă” pe Toader.

FOTO – Hepta

VIDEO – Digi 24


Citește și… Tudorel Toader a respins toți candidații la funcția de procuror general al României. Procedura de selecție va fi reluată


 

Close
Închide
  Close