Mergi direct la conținut »
Dragnea spune că Tudorel Toader nu este "un personaj important", pentru el: "Se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea spune că Tudorel Toader nu este "un personaj important", pentru el: "Se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă"

Dragnea spune că Tudorel Toader nu este „un personaj important”, pentru el: „Se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă”

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, la Giurgiu, că, pentru el, Tudorel Toader nu este "un personaj important" şi a transmis că PSD-ul nu şi-l mai asumă pe ministrul Justiţiei.

De Valentina Postelnicu,

Liviu Dragnea s-a declarat deranjat de întrebările presei despre ministrul Tudorel Toader.

Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este important pentru dumneavoastră, pentru mine nu este important”, a răspuns Dragnea întrebărilor presei, legate de soarta ministrului Justiţiei.

Liderul PSD a mai spus că la moţiunea simplă, fiecare senator va vota în funcţie de propria conştiinţă.

„Nu e al meu, nu e frate cu mine, nu e rudă cu mama, nici cu tata nu e nici verişor de-al meu, a fost asumat de PSD, nu ştiu cât va mai fi asumat de PSD, se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă”, a mai spus Dragnea.

La insistenţele presei, Dragnea a răbufnit: „Îl consideraţi prea important pe acest om. Eu nu îl mai consider aşa împortant, aşa că, dacă vreţi să mă ţineţi aici captiv, în loc să mă duc să muncesc în lumea reală…”.

Preşedintele PSD a anunţat că modificările la Codurile Penale se vor face în Parlament, pentru că PSD nu mai aşteaptă o Ordonanţă de la Guvern.

„Parlamentul trebuie să lucreze, a luat o pauză, fiind păcălit de Guvern, acum își va relua activitatea”, a răspuns el la o întrebare a jurnaliștilor privind modificările aduse Codurilor penale.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Citeşte şi: Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Close
Închide
  Close