MENIU CAUTĂ

Republica Moldova susține suveranitatea Ucrainei. Declarația premierului Pavel Filip

Distribuie

Republica Moldova susține suveranitatea Ucrainei, a declarat premierul Republicii, Pavel Filip. Primul ministru al Republicii Moldova s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Petro Poroşenko, la inaugurarea unui punct de trecere al frontierei.

Premierul moldovean a declarat vineri că guvernul său susţine în totalitatea independenţa, suveranitatea şi integritatea Ucrainei, informează agenţia de ştiri Ukrinform.

Pavel Filip a participat la inaugurarea punctului de trecere a frontierei Palanca-Mayaky-Udobne, modernizat recent cu finanţare din partea UE, relatează Mediafax.

„Aş vrea să menţionez că simţim sprijinul şi asistenţa constantă din partea colegilor noştri din Ucraina”, a mai spus Pavel Filip, prim ministrul Republicii Moldova.

Premierul moldovean a declarat că protejarea propriilor frontiere este un obiectiv strategic în condiţiile schimbărilor continue suferite de arhitectura securităţii.


Citește și: Alina și Prințul Nicolae, primele declarații după ce s-au căsătorit. ”M-a copleșit cu întrebări, dar nu am cedat cu niciun detaliu”


 

Citește mai multe despre Republica Moldova pe Libertatea.

Comentarii