Mergi direct la conținut »
Rețea de proxeneți și cămătari, anihilată în Vrancea. Zece persoane au fost reținute
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Rețea de proxeneți și cămătari, anihilată în Vrancea. Zece persoane au fost reținute

Rețea de proxeneți și cămătari, anihilată în Vrancea. Zece persoane au fost reținute

O rețea de proxeneți a fost anihilată în Vrancea, iar membrii ei sunt cercetați și pentru mai multe infracțiuni de șantaj și cămătărie. Zece persoane au fost reținute marți, urmând a fi prezentate miercuri în fața instanței de judecată în vederea emiterii mandatelor de arestare

De Mihai Niculescu,

„Faţă de 10 persoane aduse ieri la sediul IPJ Vrancea pentru audieri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi proxenetism”, au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea.

Șapte percheziţii domiciliare au fost efectuate la persoane bănuite că ar fi desfăşurat activităţi de camătă, şantaj şi proxenetism, arată Agerpres. Mai mult, doi bărbaţi au fost depistaţi în flagrant, în Focşani, în timp ce primeau bani daţi cu camătă de la o persoană pe care aceştia o împrumutaseră anterior. Polițiștii au stabilit că aceștia ar fi determinat victima, prin amenințări, să remită suma datorată, cu dobânzi.


Citește și: VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”


 

Close
Închide
  Close