De Dragoș Tănase, Eli Driu (foto),

Mesajul vine în contextul în care vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, oferea garanții solide, că începând cu acea dată, la cele două unități spitalicești nu vor mai fi astfel de probleme.

Aceasta a explicat că lucrarea a presupus înlocuirea unor porțiuni de conductă veche de 50 de ani și că face parte dintr-un program mai amplu de reparații și modernizări, într-o zonă unde anul trecut au fost cele mai multe probleme.

Astfel, s-a dispus înlocuirea unor porțiuni de conductă din magistrala Berceni-DN800, care alimentează și cele două spitale, se mai precizeaza în acel comunicat.

Astăzi, 18 noiembrie, situația s-a repetat, la Spitalul Marie Curie, punând în dificultate activitatea de îngrijire a copiilor internați aici.

”Fiind doctor de meserie și știind specificul activității într-un spital precum cel de la Marie Curie, m-am deplasat personal vineri acolo pentru a mă asigura că totul a revenit la normal. Am rămas surprins de precizările venite de la Primăria Capitalei, prin care ni se explica faptul că noi, cei din Ministerul Sănătății, ne-am impacientat degeaba și că lucrările erau anunțate din timp, iar spitalele notificate corespunzător. Iată că acum situația se repetă, perturbând grav activitatea acestui mare spital de copii și revin cu solicitarea făcută vineri, către doamna primar general, Gabriela Firea, să intervină de urgență pentru ca atât Spitalul Marie Curie, cât și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu să beneficieze de apă caldă și căldură”, a precizat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, conf.dr. Horațiu Moldovan.

Citeşte şi:

Două spitale de copii din București nu au avut apă caldă timp de 3 zile, din cauza unei avarii

Sorina Pintea, acuzată că a cerut Asociației „Dăruiește Viață” să vireze statului banii strânși pentru spitalul oncologic pentru copii: „Niciodată! Și eu am donat”

Fondatoarele asociației care construiește spitalul oncologic de copii: ”Proprietarul terenului era «statul român», dar nimeni nu știa cine este”

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei
GSP.RO

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși