Mergi direct la conținut »
VIDEO /  BAC 2018. Rezolvarea subiectelor date la Matematică la Bacalaureat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / BAC 2018. Rezolvarea subiectelor date la Matematică la Bacalaureat

VIDEO / BAC 2018. Rezolvarea subiectelor date la Matematică la Bacalaureat

Costel Chiteș, profesor de Matematică la Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, vă arată care este rezolvarea subiectelor la matematică, date la Bacalaureat. Începând cu ora 12, profesorul va fi prezent în studioul Libertatea.ro pentru a explica în direct subiectele la matematică.


Toate informațiile despre Bacalaureat 2018, AICI


UPDATE 15:00: Ministerul Educației a publicat subiectele și baremul de corectare de la examenul de Matematică. Absolvenții urmează să susțină joi proba la alegere a profilului și specializării, conform calendarului de examene de la Bacalaureat 2018.


UPDATE 14:10: La ora 15, vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației și pe Libertatea.ro subiectele și baremul de corectare pentru proba de matematică la Bacalaureat 2018. Candidații pot calcula ce notă au obținut, în funcție de cerințele din barem.

Vezi care este subiectul la matematică de la Bacalaureat 2018 pentru profilul mate-info.


UPDATE: Subiectele la Matematică de la examenul de Bacalaureat încă nu au fost făcute publice pe site-ul Ministerului Educației. Costel Chiteș, profesor de Matematică la Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, oferă câteva ponturi despre cum ar fi trebuit elevii să rezolve cerințele de la proba de Matematică.

Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, examenul de Bacalaureat 2018 la Matematică. A fost a treia probă scrisă, conform calendarului pentru Bacalaureat 2018.

Pentru a aprecia gradul de dificultate, puteți compara cerințele rezolvate astăzi de candidați cu cele din subiectele date la matematică în anii precedenți.

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Sfaturi pentru BACALAUREAT 2018 la Matematică

Absolvenții care sunt surprinşi cu materiale interzise sunt eliminaţi din examen, chiar dacă le-au folosit sau nu, dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadrele didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

De asemenea, toate sălile de examen au camere de supraveghere video și audio funcţionale.

„Există monitorizare video și audio în toate centrele de examen și cele zonale de evaluare. Toate unitățile au fost obligate să asigure supravegherea video și audio în toate sălile de exemen, în sălile în care se face descărcarea și multiplicarea  subiectelor, în sălile în care se face predarea și primirea lucrărilor între profesorii asistenți și membri comisiilor, în sălile în care are loc evaluarea lucrărilor scrie din centrele zonale de evaluare”, a declarat, pentru Libertatea, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Ionel Florian Lixandru, președintele Comisiei Naționale de Bacalaureat.

Totodată, secretarul de stat a atenționat că, pentru rezolvarea subiectelor de la examenul de Bacalaureat 2018, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră.

Pentru prima oară în istorie, examenul de Bacalaureat a început în feburarie. Pe 12 februarie a avut loc prima probă orală la limba şi literatura română. Au urmat între 16 şi 20 februarie competenţele digitale, iar mai apoi, în 21 şi 22 februarie, elevii au fost testaţi la o limbă de circulaţie internaţională. Aceste examene nu contează, însă, la media finală.


Citește și EXCLUSIV / Portretistul Florin Lăzău ”îmbătrânește” copii dispăruți și redă identitate cadavrelor mutilate. Polițistul român a fost ofertat de FBI


 

Close
Închide
  Close