Mergi direct la conținut »
Subiectele la matematică BAC 2018 au fost publicate pe site-ul Ministerului Educației. Variantele pentru fiecare profil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Subiectele la matematică BAC 2018 au fost publicate pe site-ul Ministerului Educației. Variantele pentru fiecare profil

Subiectele la matematică BAC 2018 au fost publicate pe site-ul Ministerului Educației. Variantele pentru fiecare profil

Subiecte matematică BAC 2018. Absolvenții de la profilul real susțin miercuri proba de matematică la Bacalaureat, cea obligatorie profilului, care a început deja, la această oră. Subiectele și baremul pentru proba la Matematică a examenului de Bacalaureat 2018 vor fi publicate în curând pe Libertatea.ro.


Toate informațiile despre Bacalaureat 2018, AICI


UPDATE 15:00: Ministerul Educației a publicat subiectele și baremul de corectare de la examenul de Matematică. Acestea pot fi accesate pe site-ul instituției.

Subiectul la Matematică de la Bacalaureat 2018, profilul Mate-info

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul la Matematică de la Bacalaureat 2018, profilul Mate-info

Subiecte matematică BAC 2018.  Subiectul la Matematică de la Bacalaureat 2018, profilul Mate-info

Subiectul la Matematică de la Bacalaureat 2018, profilul Pedagogic

Subiecte matematică BAC 2018.  Subiectul la Matematică de la Bacalaureat 2018, profilul Pedagogic

 

Subiectul la Matematică de la la Bacalaureat 2018, profilul Științele Naturii

Subiecte matematică BAC 2018.  Subiectul la Matematică de la la Bacalaureat 2018, profilul Științele Naturii

Subiectul la Matematică de la Matematică la Bacalaureat 2018, profilul Tehnologic

Subiecte matematică BAC 2018.  Subiectul la Matematică de la Matematică la Bacalaureat 2018, profilul Tehnologic


UPDATE 14:20: Au apărut subiectele la matematică la Bacalaureat 2018 pe care le-au rezolvat absolvenții de clasa a XII-a, profilul mate-info.

Subiecte matematică BAC 2018. Au apărut subiectele la matematică la Bacalaureat 2018 pe care le-au rezolvat absolvenții de clasa a XII-a, profilul mate-info Subiecte matematică BAC 2018. Au apărut subiectele la matematică la Bacalaureat 2018 pe care le-au rezolvat absolvenții de clasa a XII-a, profilul mate-info

sursă: Mediafax.ro


UPDATE 14:03: Subiectele și baremul de corectare pentru proba scrisă la matematică de Bacalaureat vor fi făcute publice la ora 15 pe site-ul Ministerului Educației și pe Libertatea.ro. În baza acestora, candidații, care au absolvit profilul real, pot calcula ce notă au obținut la matematică.


UPDATE 13:30: Candidații, care au absolvit liceul la profilul real, au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele la matematică de la Bacalaureat 2018. Proba scrisă s-a încheiat în jurul orei 12. Vă reamintim că subiectele de la Matematică urmează să fie publicate pe site-ul Ministerului Educației și pe Libertatea.ro.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze


UPDATE 12:32: Costel Chiteș, profesor de Matematică la Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, arată care este rezolvarea subiectelor la matematică, date la Bacalaureat.

Libertatea.ro a obținut subiectele la Matematică BAC 2018, la profilul real, filiera tehnologică


UPDATE 12.09:  Au apărut subiectele la matematică la Bacalaureat 2018 avute de absolvenții de clasa a XII-a profilul tehnologic.

Cei care susțin astăzi examenul sunt nerăbdărori să afle subiectele date la Bacalaureat 2018 matematică. Subiectele urmează să fie publicate și pe Libertatea.ro, precum și pe site-ul Ministerului Educației.

Conform calendarului examenelor, absolvenții de liceu susțin, astăzi, 27 iunie, proba scrisă la Bacalaureat 2018 la Matematică.

Subiectele date la Bacalaureat 2018 la matematică sunt împărțite în trei părți, fiecare parte având un punctaj de 30 de puncte, 10 puncte fiind acordate din oficiu.

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Pentru a se pregăti pentru examenul maturității, elevii au putut rezolva modelele de subiecte și consulta baremul de corectare, publicate de Ministerul Educației, precum și subiectele date la matematică în anii precedenți.

Subiecte matematică BAC 2018 și BAC 2017

La proba de Matematică de la Bacalaureat 2017, elevii au trebuit să rezolve, la Subiectul I, mai multe cerințe legate de numere complexe, geometrie și logaritmi. La Subiectul II, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe legate de o matrice, în timp ce la Subiectul III au avut derivate și integrale.

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Mate-Info

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Mate-Info

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Științele Naturii

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Științele Naturii

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul TehnologicSubiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Tehnologic

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Pedagogic

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectele date la BAC la matematică. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Tehnologic Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2017, profilul Pedagogic

Subiectele date la proba de matematică de la Bacalaureat 2016

Vezi aici subiectele și baremul la proba de matematică de la Bacalaureat 2016. Profesorii susțin că aceste subiecte au fost considerate de un grad mediu de dificultate pentru elevii care au învățat constant la matematică.

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Mate-Info

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Mate-Info

Subiecte matematică BAC 2018

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Științele Naturii

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Științele Naturii

Subiecte matematică BAC 2018

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Tehnologic

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Tehnologic Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Tehnologic

Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Pedagogic

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Pedagogic

Subiecte matematică BAC 2018. Subiectul de la Matematică la Bacalaureat 2016, profilul Pedagogic

Varianta a cuprins trei subiecte. Subiectul întâi a avut șase probleme din materia claselor a IX-a și a X-a. Subiectul al doilea a fost alcătuit din două probleme, una conținând noțiuni de algebră din materia clasei a XI-a, iar cealaltă din materia clasei a XII-a.

Subiectul al treilea a fost unul de analiză, structurat pe două probleme, fiecare cu trei cerinţe.

Când se afișează subiectele date la BAC la matematică

Conform metodologiei, afişarea primelor rezultate la Bacaureat 2018, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este progrmată pentru data de 4 iulie (până la ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, absolventul de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Pentru susţinerea probelor scrise la Bacalaureat 2018, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).


Citește și ANALIZĂ / Paradoxul românesc: Țară depopulată și săracă, dar cu creșteri economice record


 

 

Close
Închide
  Close