MENIU CAUTĂ

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Înaltă, blondă, frumoasă și cu singurul 10 la Bac din județul Timiș

Distribuie

Rezultate Bacalaureat 2017. Absolvenții de liceu au terminat vineri, 30 iunie, examenul de Bacalaureat 2017, însă au aflat abia astăzi rezultatele examenelor, urmând ca cele finale, după contestații, să fie afișate pe 10 iulie.

Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile. Primele rezultate la Bacalaureat 2017 au fost afișate astăzi, 5 iulie, la avizierele centrelor de examinare, precum și pe site-ul bacalaureat.edu.ro.


Oare va face contestație? Nicolle Cherry a aflat și ea rezultatele de la Bacalaureat. Ce note a luat


Nu mai puțin de 97 de elevi din întreaga țară au obținut media generală 10, iar unul dintre ei Ansira Ariadna Dinu, o frumoasă absolventă a Colegiului Național Bănățean din Timișoara. Eleva de 10 a terminat specializarea matematică-informatică în cadrul CNB.

Ansira, care a reuşit să îmbine şcoala şi dansul, fiind membră a ansamblului profesionist „Junii Banatului”, va da admitere la UMF Timişoara, dorind să devină medic chirurg. „Iniţial era un hobby şi tot antrenându-mă am ajuns să fiu aproape la nivel profesionist fiindcă aveam spectacole cu ansamblul profesionist şi a început să fie o mare parte din viaţa mea dansul. Pur şi simplu am prins drag de asta şi în general dacă prind drag de ceva continui”, a mai declarat tânăra.

Citește și: 

 

Citește mai multe despre Bacalaureat pe Libertatea.

Comentarii