UPDATE 15:58 Rezultatele sunt ONLINE! Este posibil din cauza numarului foarte mare de useri sa fie probleme cu cautarea rezultatelor!

UPDATE 15:40 Rezultatele evaluării naționale sunt disponibile în format electronic pe o hartă (vezi poza). Pe această hartă poți da click pe JUDEȚUL tău și acolo să cauți școala la care ai învățat și numele tău. Apoi se vor afișa rezultatele tale la evaluarea națională 2016.

Poți da click DIRECT pe CĂUTARE și introduci numele tău complet. Vei primi afișate rezultatele la evaluarea națională 2016!

harta rezultate evaluare nationala 2016

harta rezultate evaluare nationala 2016

UPDATE 15:20 HARTA REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. VEZI NOTELE PE JUDEȚE, ACUM!

UPDATE 15:15 Ministerul Educației Naționale a comunicat, pe pagina de Facebook, că rezultatele la Evaluarea Națională vor fi făcute publice între orele 15:30 și 16:00.

UPDATE 14:50 Rezultatele evaluării naționale vor fi disponibile aici, online! Elevii din București și din țară au umplut curțile școlilor în așteptarea rezultatelor la evaluarea națională 2016. Rezultatele vor fi disponibile ONLINE AICI!

UPDATE 14:40 Contestațiile la rezultatele evaluării naționale 2016 se deun astăzi pănă la ora 20:00!

UPDATE 14:31 Calendarul admiterii la liceu 2016. Prima etapă. CE faci după ce afli rezultatele la evaluarea națională!

România face cercetări de fizică atomică lângă Moscova, împreună cu rușii. „Profilul este de cercetări nucleare și de aici vine o teamă mai mare”. Pot continua acestea?
Recomandări
România face cercetări de fizică atomică lângă Moscova, împreună cu rușii. „Profilul este de cercetări nucleare și de aici vine o teamă mai mare”. Pot continua acestea?

8 -12 iulie 2016 Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a Completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a proveniţi din alte judeţe, la centrul special desemnat din judeţul pentru care solicită înscrierea

8-12 iulie 2016 Introducerea în baza de date computerizată a datelor din fişele de înscriere

UPDATE 14:16 Toate rezultatele la evaluarea națională sunt disponibile în curând. În funcție de rezultatele la evaluarea națională, elevii se pot înscrie la liceu.

EDU.RO a făcut publice rezultatele la evaluarea națională 2016. Iată TOATE ACESTE REZULTATE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2016, pentru toate școlile, din toate județele. În ceea ce denumim rezultate evaluare națională 2016 vom include toate rezultatele, la toate probele de evaluare susținute de elevi.

Rezultate evaluare națională 2016 la limba română și matematică

Luni, 27 iunie, s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, proba de Limba şi literatura română. Dintre cei 153.672 de candidaţi înscrişi, au fost prezenţi 149.130 (97,04%), iar 4.542 (2,96%) au absentat. Au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă 6 candidaţi. Lucrările acestora au fost notate cu 1.

Tribunalul Blagoevgrad contrazice apărarea Elenei Udrea în procesul în care vrea suspendarea pedepsei: „Putem asigura audierea prin videoconferinţă, dar doamna a refuzat”
Recomandări
Tribunalul Blagoevgrad contrazice apărarea Elenei Udrea în procesul în care vrea suspendarea pedepsei: „Putem asigura audierea prin videoconferinţă, dar doamna a refuzat”

VEZI MAI JOS REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2016 PE FIECARE JUDEȚ!

Marţi, 28 iunie, elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă au susținut proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Examenul s-a încheiat miercuri, 29 iunie, cu proba scrisă la Matematică. Prima afişare a rezultatelor la evaluarea națională 2016 este programată pe data de 1 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse şi contestaţiile (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Pentru susţinerea probelor au fost desemnate 4.809 centre de examen. Lucrările candidaţilor vor fi evaluate în centre zonale din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

Reamintim că media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

EXCLUSIV. Interviu la Zürich cu Sepp Blatter, fostul șef al fotbalului mondial: „Dacă fata mea ar fi trebuit să se căsătorească, i-aș fi spus să-l aleagă pe Messi”
Recomandări
EXCLUSIV. Interviu la Zürich cu Sepp Blatter, fostul șef al fotbalului mondial: „Dacă fata mea ar fi trebuit să se căsătorească, i-aș fi spus să-l aleagă pe Messi”

rezultate evaluare naționale 2016

Elevi la examenul de evaluare națională 2016

Rezultate evaluare națională 2016 – toate notele din județe

Vezi mai jos rezultatele de la evaluarea națională 2016 pentru toți elevii din România, după cum urmează:

Rezultate evaluare națională 2016 București. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din București.

Rezultate evaluare națională 2016 Alba. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Alba.

Rezultate evaluare națională Arad. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Arad.

Rezultate evaluare națională 2016 Argeș. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Argeș.

Rezultate evaluare națională Bacău. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Bacău.

Rezultate evaluare națională 2016 Bihor. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Bihor.

Rezultate evaluare națională Bistrița-Năsăud. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Bistrița-Năsăud.

Rezultate evaluare națională 2016 Botoșani. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Botoșani.

Rezultate evaluare națională 2016 Brăila. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Brăila.

Rezultate evaluare națională 2016 Brașov. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Brașov.

Rezultate evaluare națională Buzău. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Buzău.

Rezultate evaluare națională 2016 Călărași. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Călărași.

Rezultate evaluare națională Caraș-Severin. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Caraș-Severin.

Rezultate evaluare națională 2016 Cluj. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Cluj.

Rezultate evaluare națională Constanța. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Constanța.

Rezultate evaluare națională 2016 Covasna. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Covasna.

Rezultate evaluare națională 2016 Dâmbovița. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Dâmbovița.

Rezultate evaluare națională Dolj. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Dolj.

Rezultate evaluare națională Galați. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Galați.

Rezultate evaluare națională 2016 Giurgiu. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Giurgiu.

Rezultate evaluare națională Gorj. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Gorj.

Rezultate evaluare națională 2016 Harghita. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Harghita.

Rezultate evaluare națională 2016 Hunedoara. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Hunedoara.

Rezultate evaluare națională Ialomița. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Ialomița.

Rezultate evaluare națională 2016 Iași. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Iași.

Rezultate evaluare națională Ilfov. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Ilfov.

Rezultate evaluare națională 2016 Maramureș. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Maramureș.

Rezultate evaluare națională Mehedinți. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Mehedinți.

Rezultate evaluare națională 2016 Mureș. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Mureș.

Rezultate evaluare națională Neamț. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Neamț.

Rezultate evaluare națională 2016 Olt. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Olt.

Rezultate evaluare națională 2016 Prahova. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Prahova.

Rezultate evaluare națională Sălaj. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Sălaj.

Rezultate evaluare națională 2016 Satu Mare. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Satu Mare.

Rezultate evaluare națională 2016 Sibiu. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Sibiu.

Rezultate evaluare națională 2016 Suceava. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Suceava.

Rezultate evaluare națională Teleorman. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Teleorman.

Rezultate evaluare națională 2016 Timiș. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Timiș.

Rezultate evaluare națională 2016 Tulcea. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Tulcea.

Rezultate evaluare națională 2016 Vâlcea. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Vâlcea.

Rezultate evaluare națională 2016 Vaslui. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Vaslui.

Rezultate evaluare națională 2016 Vrancea. În curând aici vei găsi toate rezultatele la evaluarea națională 2016 obținute de elevii din județul Vrancea.

Urmărește-ne pe Google News
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
GSP.RO
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
Fost președinte de stat, REȚINUT de poliție: „Cetățenii sunt gata să iasă la proteste. Sunt ținta unei justiții dirijate politic”
Playtech.ro
Fost președinte de stat, REȚINUT de poliție: „Cetățenii sunt gata să iasă la proteste. Sunt ținta unei justiții dirijate politic”
O comună mică din România va deveni polul nuclear al Europei, însă localnicii nu ştiu nimic. "Ce construieşte?"
Observatornews.ro
O comună mică din România va deveni polul nuclear al Europei, însă localnicii nu ştiu nimic. "Ce construieşte?"
Horoscop 25 mai 2022. Săgetătorii își vor regăsi curajul de a privi realitatea în față și de a acționa conform noilor observații
HOROSCOP
Horoscop 25 mai 2022. Săgetătorii își vor regăsi curajul de a privi realitatea în față și de a acționa conform noilor observații
Ce au făcut două turiste în Grecia după ce le-a venit nota de plată 600 de euro pentru o gustare și două cocktail-uri
Știrileprotv.ro
Ce au făcut două turiste în Grecia după ce le-a venit nota de plată 600 de euro pentru o gustare și două cocktail-uri
ŞOC în Capitală! Marea vedetă a murit după ce a căzut misterios de la balcon: primele informaţii
Orangesport.ro
ŞOC în Capitală! Marea vedetă a murit după ce a căzut misterios de la balcon: primele informaţii
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”
PUBLICITATE
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”