Mergi direct la conținut »
Rolling Stones și-a anulat concertele din SUA și Canada. Mick Jagger este bolnav
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Rolling Stones și-a anulat concertele din SUA și Canada. Mick Jagger este bolnav

Rolling Stones și-a anulat concertele din SUA și Canada. Mick Jagger este bolnav

Membrii trupei Rolling Stones și-au anulat concertele pe care urmau să le susțină în SUA și Canada, din cauza unei probleme de sănătate a celebrului rocker Mick Jagger.

De Dana Aramă,

Celebra trupă rock Rolling Stones nu va concerta în SUA și Canada în cadrul turneului „No Filtres”, dat fiind că solistul formației, Mick Jagger, are nevoie de „tratament medical”. Turneul urma să înceapă în data de 20 aprilie la Miami și să se încheie în data de 29 iunie, la Oro-Medonte, în Canada.

Într-un comunicat dat publicității de membrii trupei se arată că Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, nu este apt să meargă într-un turneu și că medicii i-au recomandat să se trateze pentru problemele medicale pe care le are, fără a se specifica care sunt acestea.


Pe contul său de Twitter, Mick Jagger le-a transmis un mesaj fenilor săi din America și Canada, în care declară, printre altele: „Îmi pare tare rău că vă dezamăgesc în acest fel”.

Cei care au cumpărat bilete la concertele pe care trupa Rolling Stones urma să le susțină în SUA și Canada le pot folosi atunci când se anunță noul program de concerte al formației.

FOTO: Hepta

Citește și: Jurnalul unui emigrant român revenit în țară pentru o săptămână. „Între sentimentul că n-am plecat nici o zi de aici și frica să îți zic pe curând, România”

 

Close
Închide
  Close