Mergi direct la conținut »
Român din Italia, accidentat mortal în drum spre serviciu. Tânărul a fost spulberat de o mașină și abandonat pe asfalt
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Român din Italia, accidentat mortal în drum spre serviciu. Tânărul a fost spulberat de o mașină și abandonat pe asfalt

Român din Italia, accidentat mortal în drum spre serviciu. Tânărul a fost spulberat de o mașină și abandonat pe asfalt

Un român a murit, joi, după ce a fost spulberat pe bicicletă de o mașină, în apropiere de Milano. Grav rănit, bărbatul de 28 de ani a fost abandonat pe asfalt de șoferul autoturismului care a fugit de la locul accidentului.

Incidentul șocant a avut loc în această dimineață, pe strada Rombon, la granița dintre Milano și Segrate. Românul de 28 de ani mergea cu bicicleta spre serviciu.

Biciclistul a fost grav rănit, după ce a fost spulberat de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să îi acorde primul ajutor și fără să își asume responsabilitatea celor întâmplate, relatează publicația Milano Today, citat rotalianul.

Bicicleta a fost găsită pe șosea, iar trupul românului a fost proiectat în afara drumului din cauza impactului violent. Românul a fost găsit mult prea târziu, abia după ce familia sa și-a dat seama că tânărul nu ajunsese la seriviciu.

Ambulanța și echipajele Poliției au fost alertat de un trecător, însă pentru tânărul român nu s-a mai putut face nimic. Inițial, medicii la ambulanță au crezut că bărbatul fusese victima unui schimb de focuri sau a unui conflict violent.

Ulterior, polițiștii au găsit și bicicleta și au ajuns la concluzia că românul a murit, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Șoferul care l-a accidentat mortal pe biciclistul român este căutat acum de carabinieri.

Află cine este românul din Italia găsit spânzurat de soţia lui.


Citește și Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!


 

Close
Închide
  Close